FAQ

Bar,clubhuis en veld

Wij heten u van harte welkom bij onze vereniging.

Hockey Heeze staat regionaal bekend als de vereniging waar hoge sportieve prestaties samengaan met onderlinge gezelligheid.

Sportiviteit en respect staan bij ons hoog in het vaandel. Dat geldt zowel voor de spelers, haar begeleiders en voor de clubscheidsrechters. Onpartijdige arbitrage voor thuisspelende en ontvangende teams is bij onze vereniging een groot goed. Daar staan wij om bekend, dat koesteren wij.

Alle nieuwe leden ouder dan 16 jaar moeten binnen 6 maanden na aanmelding een scheidsrechterskaart halen en worden op zaterdag of zondag als scheidsrechter opgesteld. Daarmee voldoet Hockey Heeze aan de afspraken die met de KNHB en met haar eigen leden zijn gemaakt.

Hulp op allerlei wijzen is van harte welkom. Wij zijn trots op zoveel ondersteuning van onze leden. Dat motiveert en straalt kracht uit! Wij hopen ook u als coach, begeleider, commissielid binnen onze club tegen te komen.

Inschrijven doet u via het inschrijfformulier op deze site.

In het geval u tijdens een zomer- of winterperiode of gedurende het seizoen of vakanties een extra training wilt plannen of een (oefen)wedstrijd wilt spelen, reserveert u het veld via het wedstrijdssecretariaat.
Zij die niet tijdig ruimte hebben gereserveerd, maken geen aanspraak op de beschikbaarheid van een veld.

Verzekering en ongevallen

Voor alle spelende leden van onze vereniging is een collectieve aanvullende ongevallenverzekering afgesloten.

Leden zijn verzekerd tegen ongevallen tijdens door de KNHB of door Hockey Heeze georganiseerde wedstrijden, toernooien, trainingen of andere evenementen.
De verzekering geldt als aanvulling op de eigen verzekering en komt derhalve pas dan tot uitkering wanneer schade niet meer door de eigen verzekering wordt gedekt.

Bij ongevallen dient u direct contact op te nemen met het secretariaat van Hockey Heeze. Zorg ervoor dat u uw informatie zo volledig mogelijk aanlevert.

Ons mailadres: [email protected]

Per post:
Secretariaat Hockey Heeze
Postbus 112
5590 AC Heeze
   

Wedstrijdsecretariaat

De KNHB verbiedt het verzetten van wedstrijden.

Bij zeer hoge uitzondering kan een wedstrijd worden verzet. Voorziet u vroegtijdig problemen om een team ingevuld te krijgen, neem dan tijdig contact op met het wedstrijdsecretariaat. Een of twee dagen van tevoren bellen heeft geen enkele zin meer, de wedstrijd moet dan altijd worden gespeeld.

U neemt dus zeer tijdig contact op met het wedstrijdsecretariaat (Jaco Rens) van Hockey Heeze. Het zelf regelen van andere tijden of contact zoeken met andere verenigingen is - hoe goed ook bedoeld - NIET toegestaan.

Alle contacten m.b.t. te spelen wedstrijden verlopen ALTIJD tussen de wedstrijdsecretariaten onderling en nooit rechtstreeks tussen de teams.
 
Het wedstrijdsecretariaat is in handen van Jaco Rens [email protected]

Bij hem reserveert u velden, levert u tijdig de wedstrijdformulieren in en via hem wordt met andere verenigingen of de KNHB contact opgenomen over wedstrijden.

Kleding/ tenue Hockey Heeze

Spelers/speelsters Alle spelers en speelsters zijn verplicht om in het officiƫle clubtenue te spelen. Dit bestaat uit:
Geel shirt met embleem van Hockey Heeze. Zwarte rok of broek. Zwarte kousen met geel boord en het logo van de vereniging. Namen, nummers, etc. op het tenue uitsluitend in zwarte kleur Het dragen van gebitsbescherming (bitje) en  scheenbeenbeschermers is verplicht. Alle kleding is te koop bij onze hoofdsponsor PlayHockey te Leende.

Keepersuitrusting De standaard keepersuitrusting wordt door de vereniging ter beschikking gesteld en blijft eigendom van de vereniging. Defecten dienen tijdig gemeld te worden bij Niels Gijsbers. Aan het eind van het seizoen wordt de uitrusting weer ingeleverd. Wees zuinig op deze dure spullen.