Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Haagse Hockey open
27-3-2018Op 18, 19 en 20 mei zal op hockeyclub Groen-Geel hét senioren toernooi van het jaar plaatsvinden: de Haagse Hockey Open. Dit driedaagse toernooi staat bekend om zijn feesten en gezelligheid, maar natuurlijk mag de hockey ook niet vergeten worden! Inschrijven en meer informatie vind je op www.haagsehockeyopen.nl. Inschrijven kan met een team vanaf 12 personen, waarbij het hockeyniveau en geslacht van de individuele spelers geen rol speelt. Mocht het niet lukken om er 12 bij elkaar te krijgen dan is het tevens mogelijk met minder in te schrijven en zullen wij jullie koppelen aan een ander team. Belangrijk om te weten is dat t/m 6 april er genoten kan worden van een vroegboekkorting! Dus schroom niet en schrijf je in! We zien jullie met Pinksteren 2018!

Bijlage: mei den haag(1).png
 
 Scheidsrechterbegeleiding
Scheidsrechterbegeleiding vindt plaats voor de jongere jeugdjeugd op alle zaterdagochtenden.Wil jij als startende jeugd- of senior scheidsrechter ook begeleid worden? Neem dan ruimop tijd contact op met de scheidsrechterscommissie: Marcel Swennenhuis ([email protected])

Rene Menting en Guido Donkervoort zijn iedere maandagavond op de club voor een praatje, vragen, antwoorden én gezelligheid.

Download de app


iOS app Android app