Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
uitleg training voor iedereen, ma 27/11 20.00 uur
14-11-2017

Beste ouder, speler, coach en overige geïnteresseerde,

Nu de eerste helft van het seizoen er weer nagenoeg op zit, willen we vanuit de trainerscoördinatoren graag een avond organiseren om een korte toelichting te geven over de trainingen en waar we naartoe willen.

Naast de toelichting is er uiteraard ook gelegenheid voor het stellen van vragen (bijvoorbeeld over de opstelling, wie staat waar, hoe neem ik een strafcorner en hoe loop ik het beste uit!) en het geven van feedback ter verbetering van de trainingen, jullie input is van harte welkom.

Deze avond wordt georganiseerd op maandag 27 november 2017 om 20:00 uur  in het clubhuis.

Iedereen die geïnteresseerd is, of vragen heeft omtrent de trainingen of de wijze van trainen, is om 20:00 uur van harte welkom.

Zowel Hans de Jager als René Bax zijn als trainers aanwezig op deze avond.

Met sportieve groet,

De trainingscoördinatie

René Bax
Fedra van der Kroon

 
 Scheidsrechterbegeleiding
Scheidsrechterbegeleiding vindt plaats voor de jongere jeugdjeugd op alle zaterdagochtenden.Wil jij als startende jeugd- of senior scheidsrechter ook begeleid worden? Neem dan ruimop tijd contact op met de scheidsrechterscommissie: Marcel Swennenhuis ([email protected])

Rene Menting en Guido Donkervoort zijn iedere maandagavond op de club voor een praatje, vragen, antwoorden én gezelligheid.

Download de app


iOS app Android app