Vacatures 

De ledenvergadering van Hockey Heeze heeft eind 2016 uitgesproken dat wij Hockey Heeze tot de meest gastvrije vereniging van Nederland willen gaan maken. Dat is nogal een uitspraak!

Deze opdracht vraagt een bijdrage van ons allen. Wij zoeken voor komend seizoen:

Voorzitter

Nu Alexander Steegh heeft aangegeven te stoppen als voorzitter, zoeken we per direct een nieuwe voorzitter.

Hockey Heeze staat voor een paar mooie uitdagingen:

1)   De ledenvergadering heeft uitgesproken  om van Hockey Heeze de meest gastvrije vereniging van Nederland maken. Dat gaat niet alleen over de bar en de feesten, niet alleen over een schoon, rookvrij en opgeruimd clubhuis, maar gaat over het  gevoel dat je krijgt als je bij onze club bent geweest.

2)   We gaan op pad met een nieuw geformuleerde strategie; een sportieve ambitie voor de eerste teams en de recreatieve teams.

3)   Hockey Heeze is bezig met een nieuw clubhuis. Het clubhuis moet in de komende periode worden gerealiseerd. Veld 2 staat op de nominatie om te worden vervangen. Dit traject kan o.a. passen in het nieuwe (her)inrichtingstraject Sportpark Het Lambrek in combinatie met het nieuwe clubhuis

4)   Versterken van het sponsorbeleid.

De voorzitter is eindverantwoordelijk voor het totale beleid van onze vereniging. Het doel van de functie is het activeren, motiveren en coördineren van de onder zijn of haar beheer gestelde commissies. Daarnaast vertegenwoordigt de voorzitter de maatschappelijke belangen en rol van de vereniging in de gemeenschap waarbinnen de vereniging actief is.

Naast het leiden van de bestuursvergaderingen en de ALV verwachten we van de voorzitter dat hij/zij

-         De vereniging vertegenwoordigt en het gesprek aangaat met (interne en externe) stakeholders, daarin verbindend kan optreden, zonder de diverse belangen uit het oog te verliezen.

-         Keuzes maakt (bijvoorbeeld met betrekking tot de ambities), aansturing geeft aan de commissies, kaders en voorwaarden schept waardoor je gezamenlijk vooruitgang boekt.

-         Nieuwe samenwerkingen aangaat en inzicht heeft/ krijgt in juridische consequenties van deze samenwerkingsverbanden.

-         De visie van de Vereniging kan uitdragen in beeld en geluid met betrekking tot de bovengenoemde ambities.

-         Toeziet op een evenwichtige taakverdeling binnen het bestuursteam en de commissies, waarin ruimte is voor verschillen en met plezier en hart voor de club wordt gewerkt aan het realiseren van de ambities.

 

Als Voorzitter ben je iemand die

-         Op een tijdige en juiste manier communiceert

-         Een flexibele instelling en stressbestendigheid heeft; 

-         Toonaangevend en situationeel aan mensen leiding kan geven;

-         Zich kan conformeren aan het beleid en de visie van de vereniging; 

-         Verbindingen weet te leggen tussen de commissies, bestuursleden en andere betrokkenen, maar tegelijk structuur en kaders kan neerzetten

Tijdsbesteding

-         Afhankelijk van de verenigingssituatie, doch minimaal enkele uren per week;

-         8x per jaar bestuursvergadering;

-         1 x jaarvergadering; 

-         Bezoeken vergaderingen KNHB, District Zuid, Regio, Gemeente enz;

-         Informele contacten enkele uren per week.

 

 

Trainingscoordinator

 

 

Twee G-hockey trainers

Dat hockey ook leuk en nuttig is voor onze G- hockeyers, hoeven we niet meer aan onze leden uit te leggen. G- hockey, het hóórt bij Hockey Heeze. Ondanks het feit dat het aantal g-hockeyers de laatste jaren is gedaald, is het plezier van het trainen en spelen er niet minder om geworden.

Lisa Verbeek en Evianne van Zon, twee van onze trouwe G-hockey hebben na vele jaren hun bijdrage te hebben geleverd, aangegeven om te gaan stoppen.

Daarom zijn wij op zoek naar twee nieuwe trainers, die samen met Jenny Kennedy van Dam komend seizoen gaan oppakken. Dat betekent dat je je tijdens het veldhockeyseizoen op donderdag 1 uur vrij maakt voor het G-hockey. 

Wil je meer weten of aanmelden: laat het weten bij Jenny [email protected] 

Zij wil graag met jou een vervolg geven aan het G-hockey.

 

Coördinator zaalhockey

Pepijn Veldhuizen heeft ons laten weten dat hij zijn studie én zijn studieleven wil richten op Tilburg. Natuurlijk accepteren wij zijn keuze en wensen hem alle succes toe.

Een gevolg van dit besluit is dat Ellen de Vries een nieuwe collega zaalhockey coördinator zoekt, die samen met haar  het komend zaalhockeyseizoen gaat oppakken. Zij gaan er komend seizoen weer voor zorgen dat ruim 200 leden kunnen genieten van het zaalhockey!

Ellen houdt zich met name bezig met de lopende zaken tijdens het zaalhockeyseizoen.

De taak van Pepijn omvatte de voorbereidende werkzaamheden voorafgaand aan het seizoen. Daarbij kun je onder meer denken aan het reserveren van zaalhuur voor trainingen en wedstrijden, zorgdragen voor beschikbare trainers (ondersteuning vanuit trainers coördinatie) en de indeling van scheidsrechters voor de wedstrijden die in Heeze zijn aangewezen.

Wil je meer weten of aanmelden:  spreek Pepijn of Ellen aan of stuur een berichtje  [email protected]

 

Barcoordinator

Als vrijwilliger deze klus klaren, is werken in het hart van één van de onderdelen van Hockey Heeze Hospitality: namelijk Hockey Heeze tot de meest gastvrije vereniging van Nederland maken!

 

Door de inzet van Friso én het keukenteam hebben we de afgelopen jaren kunnen genieten van kwalitatief goed eten uit de keuken en altijd op tijd meer dan voldoende voorraad achter de bar!

Friso heeft aangegeven te zullen stoppen en wil het stokje overdragen aan een enthousiaste opvolger. Een opvolger die er net zo’n succes van wil gaan maken! 

Jouw taak is tweeledig: Enerzijds zorg je er natuurlijk voor dat er iedere week voldoende keuken en barvoorraad aanwezig is. Dat doe je door via internet bestellingen te regelen.

Daarnaast regel je in afstemming met een enthousiast vast keukenteam voor een juiste keukenbezetting op zaterdag en zondag.

Bezetting keuken en bar (minimum leeftijd 16 jaar)

Wat is er leuker dan op je eigen club iets bij te verdienen?

Heb je zin om op zaterdag en/of zondag met een vast team een paar uur te helpen in de keuken of achter de bar? Aarzel niet! Neem even contact op Friso of een van de bestuursleden ([email protected])

Jouw bijdrage is óók belangrijk, omdat wij kwalitiet en goede service belangrijk vinden, voor onze leden en onze gasten. Uiteraard word je ingewerkt en word je goed begeleid.

HHH regisseur  

Teamleden met hun ouders van de A,B, C en D jeugd worden 1 à 2 keer per jaar ingeschakeld om op zaterdag gastheer te zijn van ons clubhuis. Dit Hospitality Hockey Heeze team is aanwezig van 8 uur tot een uur na de laatste wedstrijd. Deze teamdag mag naar eigen inzicht ingevuld worden en aan het einde van de dag biedt het bestuur het gehele team een frietje, snack en een drankje aan.

Voor de coördinatie van deze teamindeling zijn Louise Niesten en Annemarie Schrauwen op zoek naar een derde persoon om de werkzaamheden te verdelen. Die bestaan met name uit het informeren van de teams en het afstemmen tussen het Hospitality team en de bar-crew.

Lijkt je deze functie wel iets, spreek Louise of Annemarie aan of mail naar [email protected]

 

 

 

Manager voor Dames 1
Vind jij het leuk om als rechterhand van de nieuwe coach van betekenis te kunnen zijn voor de gedreven speelsters van Dames 1? Je bent betrokken bij de speelsters en de coach; je weet wat er speelt. Op zondagen ben je erbij en daarnaast zouden we het leuk vinden als je soms ook op een trainingsavond en naborrel aanwezig kunt zijn. Jij vindt het leuk om zaken omtrent de wedstrijden en uitjes te regelen. Wij hebben een voorkeur voor een vrouw en het zou fijn zijn als je enig verstand van hockey hebt. Binding met de club is een pre, maar geen eis. Heb je nog vragen of zie jij dit wel zitten en wil jij mee bouwen aan een mooi hockeyjaar voor Dames 1 van Heeze, laathet ons dan weten via  
[email protected]

 

 

Lid jongste jeugdcommissie

 

We zijn op zoek naar een nieuw lid voor de jongste jeugdcommissie. Vind je het leuk om meer betrokken te zijn bij de sportclub van je kind? Hieronder staan de taken van de jongste jeugdcommissie:

- teamindeling voor de jongste jeugdcommissie

- om toerbeurt aanwezig zijn bij de training van 16.30 uur tot 17.30 uur

- aanspreekpunt voor (nieuwe) ouders

- organiseren van coachavond

- organiseren van hockeyclinic

- bedenken wervingsacties voor nieuwe leden

 

Ben jij degene die wij zoeken of heb je misschien vragen over de vacature? Neem dan contact met ons op, [email protected].nl

 

 

En dan  nog iets anders:

Beste leden van Hockey Heeze,

Diegenen die afgelopen zaterdag 12 mei thuis speelden is het misschien opgevallen dat er reclame gemaakt werd voor sportfoto's en dat er een fotograaf druk bezig was. Dit is een sponsoractie in het kader van een reis die ik ga maken met Global Exploration naar China. Global Exploration (https://www.global-exploration.nl/) is een organisatie die voor groepen leerlingen van middelbare scholen veelal in Zuid-Nederland, interculturele reizen organiseert om zowel leerlingen elders en leerlingen hier elkaar te helpen. Scholen voor scholen is het motto van Global Exploration.

In de sportfoto actie zijn er door Johan Manders (https://www.facebook.com/people/Jeem-Sportsphotography/100012473528833) die zaterdag van zoveel mogelijk hockeyers van Hockey Heeze sportfoto's gemaakt. De foto's worden op 13 bij 18 cm geprint en zijn dan op maandag 28 mei bij de trainingen te bekijken en voor 3,50 euro te kopen. Ook is het mogelijk om dan een digitale versie te vragen.

Ik hoop dat er veel belangstelling is voor de foto's en voor het Global Exploration initiatief. Meer informatie en contact gegevens zijn te vinden op
https://www.facebook.com/MettenaarChina/

Trainingscoördinator

Afgelopen jaar zijn we gestart met diverse nieuwe initiatieven op het gebied van trainingscoördinatie, met als doel de trainers van HH te ondersteunen op hockey technisch, tactisch en fysiek gebied en het ondersteunen en het ontwikkelen van talenten in de meest ruime zin van het woord.

 

 

Dit willen we graag verder ontwikkelen en daarom zijn we op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger die hier zin in en affiniteit mee heeft.

Als je meer wil weten of aan wil melden dan kan dat bij Guido Donkervoort 06-53606110 [email protected]

 

 

Coachcoördinator

Met de TC hebben we regelmatig overleg met trainers en coaches. Het valt ons op dat er steeds meer coach specifieke vragen gesteld worden en zien daarnaast de behoefte aan meer aandacht voor het gebied van coaching. Om die reden zijn we op zoek naar een aanspreekpunt voor de coaches . Iemand aan wie coaches hun vragen kunnen stellen en die kan ondersteunen in de ontwikkelingen op coachgebied. We zijn bijvoorbeeld onlangs gestart met het aanbieden van een online coach cursus "Een beetje opvoeder”.

Het betreft hier een nieuw initiatief binnen Hockey Heeze dat we graag willen toevoegen aan onze TC.

Voor vragen, opmerkingen en aanmelding , kun je contact opnemen met Guido Donkervoort 06-53606110 [email protected]

Lid TC jongenslijn

Binnen de TC zijn Manuella, Femke en Yvonne weer druk bezig met het maken van de teamindeling voor volgend jaar. Manuella en Femke voor de meisjes/dames lijn en Yvonne voor de jongens/heren lijn. Ook hier kunnen wij hulp erg goed gebruiken en we zijn met name op zoek naar een vrijwilliger die ons wil komen helpen met de jongens/heren lijn.

De werkzaamheden bestaan met name uit het volgen van de spelers in de diverse teams en het overleggen met coaches en trainers vwb de ontwikkeling van de spelers.

Heb je interesse om ons team te komen versterken dan horen we dat graag. Als je iets meer wil weten dan kan dat uiteraard bij zowel Manuella, Femke, Yvonne als Guido.

Fotograaf
Voor onze nieuwe website zijn we dringend op zoek naar leuke foto's. Heb je nog foto's die hiervoor gebruikt mogen worden? Foto's van individuele spelers, teams, feesten, zaalhockey, trainingen, junioren, senioren.......we ontvangen ze graag!
Wil je je foto's sturen naar
[email protected]

Trainingscoördinator

Afgelopen jaar zijn we gestart met diverse nieuwe initiatieven op het gebied van trainingscoördinatie. Ons doel: detrainers van HH te ondersteunen op hockey technisch, tactisch en fysiek gebied. Verder willen we  talenten ondersteunen in de meest ruime zin van het woord.

Daarom zijn we op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger die hier zin en affiniteit mee heeft.

Als je meer wil weten of aanmelden dan kan dat bij Guido Donkervoort 06-53606110 [email protected]

 

 

Coachcoördinator

Met de TC hebben we regelmatig overleg met trainers en coaches. Het valt ons op dat er steeds meer coach specifieke vragen gesteld worden . Verder zien we de behoefte aan meer aandacht op het gebied van coaching. Om die reden zijn we op zoek naar een aanspreekpunt voor de coaches aan wie zij hun vragen kunnen stellen en die kan ondersteunen in de ontwikkelingen op coachgebied. We zijn bijvoorbeeld onlangs gestart met het aanbieden van een online coach cursus "Een beetje opvoeder”.

Het betreft hier een nieuw initiatief binnen Hockey Heeze, dat we graag willen toevoegen aan onze TC.

Voor vragen, opmerkingen en aanmelding J, kan je contact opnemen met Guido Donkervoort 06-53606110 [email protected]

 

 

TC Jongenslijn

Binnen de TC zijn Manuella, Femke en Yvonne weer druk bezig met het maken van de teamindeling voor volgend jaar. Manuella en Femke doen dit voor de meisjes/dames lijn. Yvonne voor de jongens/heren lijn. Ook hier kunnen wij hulp erg goed gebruiken. Wij zijn met name op zoek naar een vrijwilliger die ons wil komen versterken voor de jongens/heren lijn.

De werkzaamheden bestaan m.n. uit het volgen van de spelers in de diverse teams en het overleggen met coaches en trainers vwb de ontwikkeling van de spelers.

Heb je interesse om ons team te komen versterken dan horen we dat graag. Als je iets meer wil weten dan kan dat uiteraard bij zowel Manuella, Femke, Yvonne als Guido. [email protected]