Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Nieuws
NIEUWS

Zaterdagnacht klok uur vooruit
22-3-2018
 
 

keeperstraining
5-3-2018
 

Beste Keepers,

Op 9-3-2018 gaan de keeperstrainingen weer beginnen. Het schema luidt als volgt;

17:00-18:00 - Tobias Vermeulen en Jochem Rens, Thijs van Boekhold, Noortje en Mijntje 

18:15-19:00 - Floris de Wit en Sam Sprengers

19:15-20:00 - Gerben van der Sande, Pleun (?), Kiki (?), Ayla (?) en Fleur (?)


Voor de keeperstrainers is het erg lastig zich last minute het trainingschema te wijzigen. Meld je daarom optijd af bij Job van Gennip (0622296745) doe je dit niet dan mag je de eerstvolgende training niet meedoen. 


Met vriendelijke groet,

De Keeperstrainers

 

Rabobank schenkt duurzaam watertappunt
10-9-2017
 

Join the pipe bij hockeyclub Heeze

 

Dit hockeyseizoen kan iedereen eenvoudig zijn dorst lessen bij Hockeyclub Heeze. Zondag 10 september is het watertappunt van Join the Pipe, geschonken door Rabobank Dommelstreek, officieel in gebruik genomen.

 

Het hockeyseizoen werd dit jaar geopend met het tappen van een flesje water uit het nieuwe watertappunt van Join the Pipe. Na de eerste thuiswedstrijden van de vaandelteams tapte Joep Sleegers, manager Financieel Advies bij Rabobank Dommelstreek, de eerste bidon vol en overhandigde die aan Rene Menting, voorzitter van Hockey Heeze. ‘Duurzaam drinkwater hier en schoon kraanwater daar. Dat is het idee van Join the Pipe,’ legt Joep Sleegers uit. ‘De Rabobank streeft naar een duurzame samenleving. De droom van Join the Pipe, iedereen op de wereld van schoon drinkwater voorzien, past daarbij.’

 

Mooie start

Het watertappunt is onderdeel van de sponsorrelatie van de Rabobank met Hockeyclub Heeze. ‘Een mooi gebaar van de Rabobank dat wij erg waarderen. Zo kunnen wij als club ook een steentje bijdragen aan een duurzame samenleving. Bovendien kunnen alle sporters hier  nu snel en eenvoudig hun bidon vullen met kraanwater en zo op een gezonde manier hun dorst lessen. Zuiver drinkwater is belangrijk voor iedereen’ Een goed begin van hopelijk een mooi sportief seizoen!

 

Join the Pipe

Join the Pipe promoot het drinken van kraanwater met als doel een eerlijke verdeling van drinkwater en het gebruik van milieuvervuilend voorverpakt bronwater tegen te gaan. Met de verkoop van watertappunten en navulbare kraanwaterflessen zamelt Joint he Pipe geld in voor drinkwaterprojecten in ontwikkelingslanden. De Rabobank Foundation ondersteunt dit initiatief.

 


Scheidsrechterbegeleiding: 
Scheidsrechterbegeleiding vindt plaats voor de jongere jeugdjeugd op alle zaterdagochtenden.Wil jij als startende jeugd- of senior scheidsrechter ook begeleid worden? Neem dan ruimop tijd contact op met de scheidsrechterscommissie: Marcel Swennenhuis ([email protected])

Rene Menting en Guido Donkervoort zijn iedere maandagavond op de club voor een praatje, vragen, antwoorden én gezelligheid.

Download de app


iOS app Android app