Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Nieuws
NIEUWS

vrijdag 13/10 geen training*Herfstvakantie*Tot ziens op ma 23/10 !
11-10-2017
 
In verband met de herfstvakantie zijn er geen trainingen op vrijdag 13 oktober.
Daarnaast zijn er geen trainingen in de week van de herfstvakantie.

Op maandag 23 oktober gaan de trainingen weer verder.
 

Inloopspreekuren Fysio kleedkamer 2 di 20.15-21.00u
19-9-2017
 
De fysiotherapeutische inloopspreekuren op in het clubhuis zijn weer begonnen.

Dit houdt in dat er voortaan tijdens het hockeyseizoen elke dinsdagavond van 20:15 tot 21:00u een fysiotherapeut aanwezig zal zijn (m.u.v. 7 nov).
I
n kleedkamer 2 zal dan een behandelbank aanwezig zijn om het onderzoek te verrichten.
Dit doen we om te voorkomen dat mensen te lang met een blessure rondlopen voordat ze naar de fysiotherapeut of huisarts gaan.
Blessures zijn beter te behandelen als ze in een vroeg stadium behandeld worden. De klachten hoeven niet sport gerelateerd te zijn.
U kunt binnen lopen zonder afspraak, een consult is kosteloos en vrijblijvend, de fysiotherapeut oordeelt of er een vervolg behandeling nodig is of dat het bij een eenmalig onderzoek en advies zal blijven. 

 

Nieuw Tenue MB2
19-9-2017
 

Afgelopen zaterdag heeft de B2 en nieuw tenue gekregen.BEENDERS DAKWERKEN TE STERKSEL heeft een shirt en jasje gesponsord. Of het nou door de nieuwe kleding kwam? maar de meiden speelden fantastisch tegen oranje rood 4-1 gewonnen!

 

Aanwezigheid TC op de club
14-9-2017
 
Schema aanwezigheid TC Hockey Heeze
10-11u. Aanwezig TC lid
zaterdag 9 sept Gert-Jan
  Manuella
zaterdag 16 sept Yvonne
  Manuella
zaterdag 23 sept Gert-Jan
zaterdag 30 sept Gert-Jan
  Manuella
zaterdag 7 okt Femke 
zaterdag 28 okt Yvonne
  Femke
zaterdag 4 nov Gert-Jan
  Manuella
zaterdag 11 nov Yvonne
  Femke
zaterdag 18 nov Yvonne
  Femke
zaterdag 25 nov Gert-Jan
  Yvonne

 


Bijlage: tc aanwezig sept 2017(1).jpg

Rabobank schenkt duurzaam watertappunt
10-9-2017
 

Join the pipe bij hockeyclub Heeze

 

Dit hockeyseizoen kan iedereen eenvoudig zijn dorst lessen bij Hockeyclub Heeze. Zondag 10 september is het watertappunt van Join the Pipe, geschonken door Rabobank Dommelstreek, officieel in gebruik genomen.

 

Het hockeyseizoen werd dit jaar geopend met het tappen van een flesje water uit het nieuwe watertappunt van Join the Pipe. Na de eerste thuiswedstrijden van de vaandelteams tapte Joep Sleegers, manager Financieel Advies bij Rabobank Dommelstreek, de eerste bidon vol en overhandigde die aan Rene Menting, voorzitter van Hockey Heeze. ‘Duurzaam drinkwater hier en schoon kraanwater daar. Dat is het idee van Join the Pipe,’ legt Joep Sleegers uit. ‘De Rabobank streeft naar een duurzame samenleving. De droom van Join the Pipe, iedereen op de wereld van schoon drinkwater voorzien, past daarbij.’

 

Mooie start

Het watertappunt is onderdeel van de sponsorrelatie van de Rabobank met Hockeyclub Heeze. ‘Een mooi gebaar van de Rabobank dat wij erg waarderen. Zo kunnen wij als club ook een steentje bijdragen aan een duurzame samenleving. Bovendien kunnen alle sporters hier  nu snel en eenvoudig hun bidon vullen met kraanwater en zo op een gezonde manier hun dorst lessen. Zuiver drinkwater is belangrijk voor iedereen’ Een goed begin van hopelijk een mooi sportief seizoen!

 

Join the Pipe

Join the Pipe promoot het drinken van kraanwater met als doel een eerlijke verdeling van drinkwater en het gebruik van milieuvervuilend voorverpakt bronwater tegen te gaan. Met de verkoop van watertappunten en navulbare kraanwaterflessen zamelt Joint he Pipe geld in voor drinkwaterprojecten in ontwikkelingslanden. De Rabobank Foundation ondersteunt dit initiatief.

 

Keeperstrainingen
10-9-2017
 

Beste Keepers,

Op 8-9-2017 zijn de keeperstrainingen weer begonnen, helaas was het niet voor iedereen duidelijk. Om iedereen de mogelijkheid te geven om te komen keepen is het schema een beetje veranderd en luidt als volgt;

17:00-17:45 - Tobias Vermeulen en Jochem Rens

17:45-18:30 - Thijs van Boekhold, Noortje Renders en Mijntje Vader

18:30-19:15 - Floris de Wit en Sam Sprengers

19:15-20:00 - Gerben van der Sande, Pleun Koenen, Kiki van Zon, Ayla Sarvan en Fleur Kuijten

Voor de keeperstrainers is het erg lastig zich last minute het trainingschema te wijzigen. Meld je daarom optijd af bij Job van Gennip (0622296745) doe je dit niet dan mag je de eerstvolgende training niet meedoen. 

 

Briefing Spelregels veld 2017-2018
10-9-2017

NCBHV schenkt HH een nieuwe verbanddoos
5-9-2017
 

Afgelopen week heeft Erik Habraken van NCBHV de club een nieuwe verbanddoos geschonken. Hierdoor zijn we weer volledig in staat om alle benodigde eerste hulp uit te voeren. Al eerder gaf Erik ons trainingen in EHBO. De club waardeert dit gebaar enorm en wil Erik hierbij van harte bedanken. Afgelopen zondag is hij al voor het eerst gebruikt bij een ongelukje met een stick.
 

Bestuur Hockey Heeze

 

accie-leden gezocht
5-9-2017
 

Vind jij het leuk om je in te zetten voor onze club, een AB-feest te organiseren, een vossenjacht voor de jeugd of de seizoensafsluitingen aan te pakken?

Heb je leuke ideeen voor de activiteiten-commissie?

Wij zijn op zoek naar accie-leden. Geef jij je op via

[email protected] ?

 

3 leden judge bij het EK Masters te Tilburg
28-8-2017
 

Van 11 tot en met 19 augustus 2017 werd bij HC Tilburg het Europees Kampioenschap Masters (Veteranen) gespeeld in de categorieën 35+, 40+, 45+, 50+ en 55+ dames en heren. 

Er deden teams mee uit o.a. Nederland, Duitsland, Schotland, Wales, Ierland, Australië en Ghana. In een geweldige ambiance werden bijna 200 wedstrijden gespeeld. 

De wedstrijdleiding op de velden was niet alleen in handen van deskundige club- en bondsscheidsrechters uit binnen- en buitenland. 

Voor de registratie van alle wedstrijdstatistieken werden – net zoals bij ieder ander internationaal toernooi – Judges ingezet. 

Vanuit Hockey Heeze werden Jacques Bax, Hanneke Menting en Hans Noordzij als Judge aangesteld op dit prestigieuze toernooi, een hele eer! 

Een prachtige ervaring die zij nooit meer zullen vergeten! 

Hockey Heeze mag trots zijn op de internationale inzet van deze 3 leden!

 


Bijlage: hanneke(1).png

KNHB zet zich in voor rookvrije sportterreinen
27-8-2017
 

Het aantal sportclubs met een rookvrij beleid voor kinderen is het afgelopen jaar flink toegenomen. Waren er eind 2016 zo’n 60 sportclubs die hun buitenterrein voor kinderen rookvrij hadden gemaakt, inmiddels zijn dat er al bijna 140. De Hartstichting verwacht dat komend sportseizoen het aantal sportclubs dat mee op weg gaat naar een Rookvrije Generatie, zal blijven toenemen. De KNHB sluit zich aan bij de groeiende beweging en zal zich komend seizoen inzetten om rookvrije hockeyterreinen te realiseren. Ook de voetbalbond (KNVB) en de korfbalbond (KNKV) kiezen voor de Rookvrije generatie. Het doel is zo veel mogelijk sportverenigingen rookvrij te maken, zodat kinderen tijdens het sporten niet geconfronteerd worden met roken.

Draagvlak voor rookvrije sport groeit
"Het draagvlak voor een Rookvrije Generatie neemt toe en dat is een fantastische ontwikkeling” zegt Floris Italianer, directeur van de Hartstichting. "Deze trend zien wij ook terug in de sportwereld. Toen wij in 2016 begonnen met ons programma ‘Rookvrij Sporten’, waren er een tiental sportclubs met een rookvrij buitenterrein voor kinderen. Nu zien wij dat sportclubs over heel het land rookvrij beleid invoeren om kinderen te beschermen. Deze initiatieven komen vaak van ouders die als vrijwilliger actief zijn. Ook zien wij dat sportbestuurders bewuster werken aan een sportclub met een maatschappelijk en gezond beleid.”

Niet-roken is de norm
Met een rookvrij sportterrein geeft een sportvereniging het goede voorbeeld aan kinderen. De vereniging draagt met alle staf, ouders en supporters uit dat niet-roken de norm is, waardoor kinderen minder snel zelf gaan roken. De KNHB heeft de ambitie om een gezonde, sportieve leefomgeving voor kinderen te bevorderen. Daarom onderstreept zij het belang van een rookvrije generatie en zal samen met de Hartstichting hockeyverenigingen stimuleren en ondersteunen om het sportpark rookvrij te maken.
Erik Gerritsen, directeur KNHB: "We vinden het belangrijk dat alle hockeyers in een rookvrije omgeving kunnen sporten. Daarom ondersteunt de KNHB haar verenigingen in hun ambitie om het sportterrein rookvrij te maken. Om een start te maken met dit belangrijke thema hebben we ervoor gekozen om tijdens de Rabo EuroHockey Championships 2017 het Wagener Stadion rookvrij te maken. Er zijn al diverse hockeyverenigingen met dit thema aan de slag en dat is veelal succesvol gebleken. Onder het motto goed voorbeeld doet volgen, hopen we dat steeds meer verenigingen aan de slag gaan met dit thema.”

‘Zien roken, doet roken’
Veel kinderen zijn lid van een sportvereniging. Alleen al voor voetbal, hockey en korfbal gaat het om 800.000 kinderen tot 18 jaar. Uit onderzoek blijkt dat kinderen die geconfronteerd worden met roken, zelf later ook eerder gaan roken. Zien roken, doet roken. Wekelijks gaat het om honderden kinderen die rookverslaafd raken. En hoewel een grote meerderheid van de Nederlandse bevolking vindt dat roken en sport niet samen gaan, wordt er langs de lijn nog veel gerookt. De Hartstichting roept sportverenigingen sinds 2016 daarom actief op hun sportterrein rookvrij te maken.

https://www.knhb.nl/nieuws/knhb-zet-zich-in-voor-rookvrije-sportterreinen?utm_medium=email&utm_campaign=nieuwsbrief2408&utm_content=rookvrij+sportterrein&utm_source=nieuwsbrief

 

Trainingsschema '17-'18
23-8-2017

Barcrew gezocht
15-6-2017
 

Wij willen onze bar-crew graag uitbreiden voor zowel keuken- als bardiensten, vooral voor op zondag.
Ben je minimaal 15 jaar en heb je interesse, dan kun je reageren via:

[email protected]

 

Lustrumblad, ook hier te lezen!
15-6-2015
 
 
 
 
 


Bijlage: HH_magazine_2015.pdf


Scheidsrechterbegeleiding: 
28 oktober: Rene Menting
4 november: Hans Noordzij
11 november: Ben Steegmans
18 november: Wil Langenhuysen
25 november: Marcel Swennenhuis
Scheidsrechterbegeleiding vindt plaats voor de jongere jeugdjeugd op alle zaterdagochtenden.Wil jij als startende jeugd- of senior scheidsrechter ook begeleid worden? Neem dan ruimop tijd contact op met de scheidsrechterscommissie: Marcel Swennenhuis ([email protected])

Rene Menting en Guido Donkervoort zijn iedere maandagavond op de club voor een praatje, vragen, antwoorden én gezelligheid.

Download de app


iOS app Android app