Jan Balkestein (92) overleden


Nieuws afbeelding

Zaterdag 12 januari jl. overleed onze oud-voorzitter en lid van verdienste Jan Balkestein.

Wij rouwen met Marlies, Marcel en Maret om het verlies van Jan. 

Toen Jean-Paul en Marcel bij Hockey Heeze begonnen te hockeyen waren Jan en Marlies Balkestein direct zeer belangstellende ouders ébetrokken vrijwilligers.

Jan heeft een groot aantal verschillende vrijwilligerstaken gedaan. Het leiding geven aan de "dames van de bar” en het fluiten van wedstrijden, zijn zo maar een aantal taken die wij ons herinneren. 

Jan pakte in 1998 de handschoen als voorzitter op. Door zijn inbreng wist hij, met het toen gevormde nieuwe bestuur, Hockey Heeze voor de ondergang te behoeden en na een aantal roerige jaren weer in rustiger vaarwater te brengen. 

In 2012 bezochten Jan en Marlies de Olympische Spelen in Londen om daar Marcel en het Nederlands team aan te moedigen. Na de finale, waarin Marcel zilver behaalde, volgde met vrienden een indrukwekkend eerbetoon aan 

Jean-Paul, met een speciale JP vlag.  

De laatste periode waren Jan en Marlies regelmatig op de club te vinden om naar een wedstrijd van Marcel te kijken. Dat beeld gaan de leden van Hockey Heeze zeker missen.  

Hockey Heeze denkt met een warm gevoel terug aan Jan Balkestein en is hem bijzonder dank verschuldigd voor de vele, mooie en waardevolle bijdragen die Jan geleverd heeft aan onze vereniging.


Namens bestuur-, leden van verdiensten- en leden van Hockeyclub Heeze,

Rene Menting


De uitvaart vindt plaats op 

donderdag 17 januari 

om 10.30uur in 

de St Martinuskerk te Heeze


 


Bestuursmededelingen | 13 Januari  | Bijlage
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws