Rabobank Dommelstreek wederom hoofdsponsor Hockey Heeze


Nieuws afbeelding

Rabobank Dommelstreek verlengt haar hoofdsponsorschap van Hockey Heeze. Op vrijdag 27 augustus ondertekenden de heer Sander Bruinsma – bestuurslid - Hockey Heeze en de heer Edwin Leenes – Directievoorzitter Rabobank Dommelstreek het nieuwe contract, waarmee het vertrouwen in de jarenlange goede samenwerking bevestigd wordt.

 

Rabobank is al meer dan 18 jaar succesvol partner van de Koninklijke Nederlandse Hockeybond. De afgelopen jaren is de sport, mede door de inbreng van de Rabobank geprofessionaliseerd. Sport inspireert en verbindt. Daarom sponsort Rabobank sporten waar iedereen graag naar kijkt en aan mee kan doen. Dus sponsoren we zowel het nationale team én de lokale clubs.

Wij kiezen voor Hockeyclub Heeze, omdat deze vereniging in ons werkgebied ligt en wij graag lokaal betrokken zijn. Als bank willen we midden in de maatschappij staan en daarom sponsoren wij clubs waarbij mensen elkaar ontmoeten en samenwerken. Dat is zeker het geval bij een mooie sportclub als Hockey Heeze. 

 

Rabobank Dommelstreek is dan ook zeer trots dat zij zich de komende tijd wederom hoofdsponsor mag noemen van Hockey Heeze.Bestuursmededelingen | 20 Augustus  | Bijlage