Laat je zien op de fiets, za 18/11 10.30-13u


Nieuws afbeelding

Unieke gezamenlijke actie RKSV Heeze en Hockey Heeze

Op initiatief van de commissie ‘Normen en Waarden’ van de RKSV Heeze, is actie ondernomen om de (fiets)veiligheid van de jeugdleden in het verkeer, met name tijdens de komende herfst- en wintermaanden, zo goed als mogelijk te optimaliseren middels een algehele fietsverlichtingscontrole.  Het initiatief ondervond van buurvereniging Hockey Heeze een dermate grote bijval dat prompt werd besloten tot een gezamenlijkeactie zodat ook de jeugdleden van Hockey Heeze kunnen deelnemen aan deze actie.

Het voeren van een deugdelijke fietsverlichting betreft vanzelfsprekend (en primair) de verantwoordelijkheid van de ouders.  Toch hebben beide verenigingen gemeend om de ouders in deze verantwoordelijk te ondersteunen via het organiseren van deze fraaie controle-actie.

Hoewel de actie is bedoeld voor jeugdleden van 12 tot 17 jaar (jeugdleden ónder 12 jaar ondergaan een fietscontrole via VVN op de lagere scholen), staat deelname aan deze actie in principe open voor elk jeugdlid met een defecte fietsverlichting.

De fietsverlichtingscontrole wordt gehouden opzaterdag 18 november a.s. op sportpark ’t Lambrek vanaf 10.30 uur en duurt tot ca. 13.00 uur. Deelname is geheel kosteloos voor alle jeugdleden van beide verenigingen.  Voor zover mogelijk en uitvoerbaar wordt de defecte fietsverlichting ter plaatse gerepareerd middels het vervangen van lampjes, batterijen, bedrading etc. etc.

Naast de medewerking van een aantal vrijwilligers uit beide verenigingen, is deze actie mede mogelijk gemaakt dank zij de geldelijke en materiële steun van, Tableaux,  Tweewielerspecialist Tonnaer en de stichting ‘Vrienden van RKSV Heeze’, waarvoor dank.


Nieuws  | 30 Oktober  | Bijlage