Scheidsrechterscursus, ook voor jou/u?!


Nieuws afbeelding

Beste ouders en spelers van Hockey Heeze,

Graag nodigen we een ieder uit om deel te nemen aan de cursus clubscheidsrechter, voorheen werden deze cursussen gedurende een aantal avonden of zaterdagen in het clubhuis gehouden maar sinds enige tijd wordt vanuit de KNHB de cursus via E-learning aangeboden en is de enige mogelijkheid om de clubscheidsrechters cursus te volgen. De E-learning bevat veel beeldmateriaal, filmpjes en animaties en heeft een hoge funfactor. Daarnaast wordt het de cursist makkelijker gemaakt. Deelnemers hoeven niet meer op verplichte data aanwezig te zijn (m.u.v. het examen) en kunnen de opleiding volgen wanneer het hen uit komt. 

Ben je als ouder geinteresseerd, maar nog geen lid van de club dan kun je je via de site als vrijwilliger aanmelden. Enkel als je lid bent kan je een kaart halen. 

Daarnaast graag ook even een mailtje sturen naar [email protected] hockeyheeze.nl

Het examen zal plaats vinden op maandag 28 november in het clubhuis en zal afgenomen worden door een functionaris van de KNHB. Het examen duurt 40 minuten en dezelfde avond wordt de uitslag bekend gemaakt. Vanwege het aantal deelnemers is het examen verdeeld in twee groepen:

·       Groep 1: De groep die het examen heeft om 19:00

·       Groep 2: De groep die het examen heeft om 20:00

 We hopen op vele enthousiaste ouders

Guido Donkervoort


Nieuws  | 30 Oktober  | Bijlage