Hockey Academie bij Oranje Rood


Beste allemaal,

De Hockey Academie is gestart en wel op het prachtige nieuwe complex van HC Oranje-Rood. Een spiksplinternieuw waterveld staat tot onze beschikking en een clubhuis zo mooi!!

 

De trainingen zijn inmiddels gestart vanaf 14 september om 15.45 uur tot 17.00 uur voor de hele groep, C en D samen. Dit omdat er nog niet heel veel aanmeldingen zijn, later zullen we de groepen weer splitsen en traint de D van 14.00-15.15 en de C van 15.45-17.00 uur.

Het is nog niet definitief bekend wie de hoofd trainer dit seizoen zal worden, maar in ieder geval krijgen jullie wekelijks weer trainingen van een aantal TOP spelers van HC Oranje Rood.

 

Ik vertrek zelf voor een reeds lang geplande vakantie naar Canada en ben 27 september weer terug. De eerste 2 trainingen zal ik er dus niet zijn en neemt Monique Custers eea voor mij waar.

Meld je dus voor de training even bij haar zij is in het clubhuis aanwezig.

 

in tegenstelling tot andere seizoenen zal de definitieve selectie ivm mijn afwezigheid plaats vinden na de training van 5 oktober.

 

Ik wens jullie alvast heel veel plezier op de trainingen en mochten jullie nog clubgenoten hebben die interesse hebben om ook deel te nemen aan de Hockey Academie laat ze zich dan aanmelden via de site www.hockeyacademie.nl

 

Groet Claire de Natris

Manager Hockey Academie Eindhoven

gsm 0622423828 


Nieuws  | 23 September