Meisjes F2: kampioenwaardig


Nieuws afbeelding

https://www.magisto.com/video/ Pw8DMFUPRmogDh1iCzE?l=vsm&o=i& c=w

Wat een leuk seizoen hebben we weer gehad! Iedere zaterdag hebben de meiden van MF2 dikke lol met elkaar. Op en naast het veld wordt gelachen en gedold. Als coaches vinden we dat super. De support van de ouders is er ook ieder weekend. Soms allemaal, andere keren een paar diehards. Altijd is er koffie, gezellige praat en het aanmoedigen van de meiden.


Na de winterstop hebben de meiden van MF2 op 1 wedstrijd na alles gewonnen. Een super prestatie. Met zijn achten zijn ze bijna het hele seizoen compleet geweest en hebben ze op zaterdag alles gegeven. De eerste wedstrijd na de winterstop werd nog verloren (een lichte winterslaap), maar daarna was het zaterdag na zaterdag raak! Steeds beter overspelen en de plek op het veld houden. Goed verdedigen samen en Stuk voor stuk hebben ze gescoord. We hebben de meiden afgelopen zaterdag kampioen verklaard: bijna alles gewonnen, af en toe geluisterd naar de coaches, zich laten supporten door de ouders, de trainingen van Hans trouw afgewerkt en samen gelachen. Dan ben je voor ons kampioen. Zonnebrillen van ING, kampioen shirts van shirtkoning.nl en medailles van chocolade!

Afgelopen zaterdag hebben we in Deurne op de jongste jeugddag het seizoen afgesloten en daarna met team en ouders lekker de BBQ aangestoken. Lekker op een kwart veld gespeeld. Genoten van het mooie weer. Einde dag lekker ranja, bier en bbq. Een super seizoen met een geweldige afsluiting. Wij kijken uit naar het nieuw seizoen als ME1 6 tallen.

Voor iedereen die daaraan vrijwillig heeft bijgedragen bij hockey Heeze, bedankt namens de meiden van MF2.

Robert & Dirk


 

 

 


Nieuws  | 13 Juni
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws