Aanbesteding nieuw kunstgras van start


Deze week is de aanbesteding van het nieuwe kunstgras gestart. Dat wil zeggen dat we ook echt een nieuw veld gaan krijgen. De specificaties van het nieuwe veld zijn bepaald op basis van de ervaringen met semi-watervelden van diverse mensen van Dames1 en Heren1 opgesteld. De planning is dat direct na het lustrum de schop de grond in gaat en dat we voor het begin van het seizoen een gloednieuw kunstgras hebben liggen. Afhankelijk van het weer (het moet droog zijn en niet te heet als het veld gelegd wordt) gaat dit een week of 7-8 duren. De eerste aanbetaling is gedaan en we gaan er samen met de gemeente voor.

Hebben we al genoeg geld?

De sponsoravond was een groot succes, ook vele teamacties hebben een goed bedrag opgehaald. Helaas zijn we er nog niet. We moeten we nog wel wat acties opstarten voordat we het nieuwe seizoen ook financieel gezond op het veld kunnen staan. Gelukkig hebben de meeste teams acties gepland en worden er mooie opbrengsten verwacht.

Welke kleuren wordt het veld?

We hebben overwogen om de kleuren van de club te gebruiken. Gele lijnen met een zwart veld. Het contrast met de bal is dan perfect, wat mooie beelden voor de televisie op zal leveren. Helaas is niet de kleur geworden. Wat het wel geworden is, laten we nog even in het midden.

Mag iedereen op het veld spelen?

Ja natuurlijk. Iedereen heeft meegewerkt dus iedereen wordt op het veld ingedeeld. Natuurlijk zullen de wedstrijden van D1 en H1 altijd op het nieuwe plaatsvinden.

Groet,

De kunstgrascommissie

 

 


Nieuws  | 19 April