Nieuwsbrief 6


Nieuws afbeelding

Lees hier al het nieuws van Hockey Heeze in nieuwsbrief 6!

Van de bestuurstafel:

Helaas zijn er in de nacht van zondag 6 mei op maandag 7 mei, keepersspullen ontvreemd uit het trainingshok van Hans de Jager. Hieronder zijn keepershelmen, bodyprotectors, tassen en een boodschappenkar met ballen. Omdat het hok van Hans niet was afgesloten door de laatste dienst van die zondag was dit nogal een simpel klusje.

Wij betreuren dit voorval zeer, zeker omdat keepersspullen erg kostbaar zijn voor de club en broodnodig voor de keepers!


Van de secretaris (Stijn van Eersel)

Vrijwilligersavond
Op vrijdag 1 juni 2012 zal onze jaarlijkse vrijwilligersavond gehouden worden. Komende week zullen hier de uitnodigingen voor verstuurd worden.

Openstaande vacatures:

- Wij zijn voor het komende seizoen op zoek naar 2 vrijwilligers voor het indelen van de scheidsrechters op de zaterdagen en zondagen. Per week ben je hier maar een half uur mee bezig!!!

- Ook zijn we op zoek naar vrijwilligers die zich in willen zetten voor de organisatie van het Pareltoernooi begin september 2012.
- Tevens zoeken wij nog een vrijwilliger die de bar- en dagdienst indelingen op zich wil nemen.
- Info voor bovenstaande vacatures is te krijgen bij [email protected].
 

Van de penningmeester (Sander Bruinsma)

Vanaf heden staat er weer een kassa op de club. Het is een touch screen met een eenvoudige bediening. Alle artikelen kunnen worden aangeslagen en betaald worden. Ook is de knop "eigen gebruik”  aanwezig voor de koffie en thee die voor de coaches en scheidsrechters wordt geschonken. De kassa is geschonken door Rensen Regeltechniek. Hockey Heeze is hier reuze blij mee en hoopt dat hier nog vele jaren gebruik van gemaakt kan worden.

Bar en accommodatie (Jos van Dooren):

Behalve bovenstaande zijn er geen meldingen.

De Technische Commissie (Stein Gerris):

- Er is weer een scheidsrechterscursus gepland. Op dinsdagavond 8 mei om half 8 zijn Olav Veldhuizen en Arjen de Bruin gestart. MB1 is dit keer aan de beurt

De sponsorcommissie (Johan Bouman):

Van de Activiteiten Commissie:

De Seizoensafsluiting zal plaats vinden op 3 juni.

Het Verest toernooi zal plaatsvinden op 23 juni en je kunt je inschrijven middels een mail naar [email protected]

Jongste Jeugd (Ingrid van Maaren):

16 mei as. Zullen onze Benjamins afreizen naar Maarheeze om daar te spelen tegen Benjamins van andere clubs

Verder zijn Nicolette en ik al druk bezig met het indelen van de teams voor volgend jaar. Hierbij zullen we zo veel mogelijk rekening houden met ieders wensen.

Omdat Nicolette de Jongste Jeugdcommissie gaat verlaten, zal zij worden vervangen door Laura Pensotti en Nicole Bruinsma.

De jeugd, coaches en ik zullen Nicolette erg gaan missen, maar we wensen haar veel plezier met de vrije tijd die ze nu krijgt!

Ledenadministratie:

Nieuwe leden

Pleun van Boxtel, Koen Janssen, Marieke Berkers, Rachel Cuijten, Ishan Kooij, Daphne de Kort, Stijn van der Veen, Ilja en Abel Steenbakkers, Laurens van der Kroon, Charlotte Theunissen, Amélie Bevers, Arthur Muijs, Reza Loos, Madelief Martens.

Hockey Heeze heet de nieuwe leden van harte welkom en we wensen hen veel spelplezier toe!!

Leden opgezegd

Nicole Bruinsma, Jacqueline de Wit, Kyla van den Bogaerde, Elise van Turenhout, Bianca van der Zande en Anouk Liebe.

Leden per 1 juli opgezegd:

Iris vd Horst, Roosje Ammeraal, Marieke Herber, Sanne Vaessen, Cor Visker, Klaartje van Daal, Roos Evers, Daniël Olivier,  Eline Euwe, Jesse Arts, Koen Tennebroek, Annabel vd Linden, Sanne Jansen, Sophie Brands, Sofie vd Rijt, Indy vd Wijst, Pieter Gunning, Liza Koch, Max de Man Lapidoth, Wim Bosmans, Maartje vd Heuvel, Mackenzie en Deante Hekkens, Alexander Menheere.

Hockey Heeze wenst onze oud-leden veel geluk en misschien zien we hen nog een keer terug op het hockeyveld

Kopij

Te sturen naar [email protected]


Bestuursmededelingen | 14 Mei