hockey seniorenSenioren algemeen: 18 jaar en ouder
Als je 18 jaar of ouder bent en je wilt hockeyen, dan ben je bij Hockey Heeze van harte welkom! Hockey Heeze heeft een senioren en veteranen sectie met veel mogelijkheden waar iedere speler zich heel snel thuis voelt. Speel je al heel je leven of begin je pas net? Met ruim 14 senioren en veteranen teams in diverse klasse biedt Hockey Heeze iedereen de mogelijkheid om op zijn of haar eigen niveau met veel plezier te hockeyen! En heb je de ambitie om zo hoog mogelijk te hockeyen? Laat het ons dan direct vanaf het begin weten zodat je bij het juiste selectieteam kan worden ingedeeld. Afhankelijk van het niveau trainen we 1 of 2 keer in de week

Jong Senioren
Ben je tussen de 17 en 25 jaar en wil je bijvoorbeeld graag met een vrienden- of vriendinnenteam hockeyen tegen leeftijdsgenoten? Dan is de Jong Senioren competitie de perfecte uitkomst! Deze vrij nieuwe competitievorm heeft zijn succes bewezen en is populair onder de jongeren. Gezellig een potje hockeyen met elkaar en daarna Heren of Dames 1 kijken met het team. Lijkt het je leuk om in een Jong Senioren team te spelen of misschien een Jong Senioren team zelf op te richten, laat het ons weten!


Veteranen
Als je wat ouder bent 
(35+) en liever met meer leeftijdsgenoten speelt dan kan je bij Hockey Heeze in een van de gezellige veteranen teams terecht! Momenteel hebben we 2 Heren Veteranen teams, maar ook Veteranessen zijn bij ons van harte welkom. Wil je hier meer over weten? Laat ons dit weten en we brengen je met aanvoerders van de teams in contact.

Donderdagavond competitie
Voor de hockeyliefhebbers, die om diverse redenen niet op zondag kunnen hockeyen, hebben we ook een donderdagavond competitie. Momenteel zijn dit 3 damesteams en 1 mix dames en heren team. Deze spelen allen mee in een officiƫle competitie. Zeer interessant voor mensen die graag willen hockeyen maar waarbij de zondag geen optie is.