Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Nieuws
NIEUWS

20% korting 31/8 & 1/9 bij Verest op Hockey collectie
20-8-2018
 
 
BESTUURSMEDEDELINGEN

Rabobank Dommelstreek wederom hoofdsponsor Hockey Heeze
20-8-2018
 

Rabobank Dommelstreek verlengt haar hoofdsponsorschap van Hockey Heeze. Op vrijdag 27 augustus ondertekenden de heer Sander Bruinsma – bestuurslid - Hockey Heeze en de heer Edwin Leenes – Directievoorzitter Rabobank Dommelstreek het nieuwe contract, waarmee het vertrouwen in de jarenlange goede samenwerking bevestigd wordt.

Rabobank is al meer dan 18 jaar succesvol partner van de Koninklijke Nederlandse Hockeybond. De afgelopen jaren is de sport, mede door de inbreng van de Rabobank geprofessionaliseerd. Sport inspireert en verbindt. Daarom sponsort Rabobank sporten waar iedereen graag naar kijkt en aan mee kan doen. Dus sponsoren we zowel het nationale team én de lokale clubs.

Wij kiezen voor Hockeyclub Heeze, omdat deze vereniging in ons werkgebied ligt en wij graag lokaal betrokken zijn. Als bank willen we midden in de maatschappij staan en daarom sponsoren wij clubs waarbij mensen elkaar ontmoeten en samenwerken. Dat is zeker het geval bij een mooie sportclub als Hockey Heeze. 

Rabobank Dommelstreek is dan ook zeer trots dat zij zich de komende tijd wederom hoofdsponsor mag noemen van Hockey Heeze.


 


Bijlage: rabo contract(1).JPG
NIEUWS

Trainingsschema 2018-2019
1-8-2018
 
De trainingen voor de jeugd starten maandag 27/8,  na de Brabantse dag!

De voorlopige indelingen voor de trainingen voor het seizoen 2018 - 2019 zijn gemaakt. Bijgevoegd kunt u de indeling van de teams lezen.
 


Bijlage: trainingsschema 18 na grote vak(1).JPG
BESTUURSMEDEDELINGEN

Even voorstellen
25-6-2018
 

Mijn naam is Liesbeth Kok, ik ben 40 jaar en woonachtig in Nijmegen.

Ik ben met ingang van het nieuwe seizoen de nieuwe trainer/coach voor dames 1. Naast mijn werkzaamheden als trainer/coach werk ik als key accountmanager binnen het bedrijfsleven.

Inmiddels heb ik zowel dames als heren en ook meisjes als jongens gecoached op het niveau van landelijke A, overgangsklasse, 1eklasse, 2eklasse. Verder heb ik zelf ook 25 jaar gehockeyd, altijd tophockey (landelijke A, overgangsklasse).

Daarnaast ben ik ook sinds 2-3 jaar mental coach, waarvoor ik een opleiding heb gevolgd.

Ik heb veel zin om met een goed bezet dames 1 een leuke en nieuwe uitdaging aan te gaan en vooral veel plezier te maken.

Graag zie ik u graag langs de lijn om dames 1 aan te moedigen.

Wilt u meer van mij weten spreek me dan voor of na een training of wedstrijd aan!

Met vriendelijke groet,

Liesbeth Kok


 
NIEUWS

3e plaats!
24-6-2018
 
Meisje D1 hebben op het FreshVibes toernooi in Roermond een hele knappe 3e plaats behaald. (Er deden 30 D-teams aan mee)
Na een weekend vol hockey, skills, weinig slaap, shoot outs, maar vooral super veel lol misten de meiden op zondagmiddag net de kracht om de jongens D1 van HC Eindhoven in de halve finale te verslaan.


 
 
 

za 25/8 tegenstanders gezocht
20-6-2018
 
Heren Veteranen B zoekt tegenstanders voor tijdens het Pinox-toernooi op onze club. De wedstrijdjes vinden plaats op zaterdag 25 augustus.
Je kunt met een gelegendheidsteam meedoen, of met je gezin/familieleden.
Vorig jaar hebben we een leuke middag gehad! 

Lustrumblad, ook hier te lezen!
15-6-2015
 
 
 
 
 


Bijlage: HH_magazine_2015_v03small lustrum.pdf


Scheidsrechterbegeleiding
Scheidsrechterbegeleiding vindt plaats voor de jongere jeugdjeugd op alle zaterdagochtenden.Wil jij als startende jeugd- of senior scheidsrechter ook begeleid worden? Neem dan ruimop tijd contact op met de scheidsrechterscommissie: Marcel Swennenhuis ([email protected])

Rene Menting en Guido Donkervoort zijn iedere maandagavond op de club voor een praatje, vragen, antwoorden én gezelligheid.

Download de app


iOS app Android app