Leuke winactie bij Verest; clubkleding nu ook online te bestellen!


Nieuws afbeelding

Makkelijk je Hockey Heeze kleding bestellen via de nieuwe webshop van hoofdsponsor Verest Sport

Na maanden van hard werken acter de schermen is vorige week de nieuwe webshop van Verest Sport live gegaan. De vernieuwde webshop is sneller, mooier en makkelijker in gebruik. Tegelijker tijd hebben ze de online en offline service nog verder uitgebreid. Zo is er een mogelijkheid om artikelen die voor 16.00 besteld worden, in de webshop of in de winkel, dezelfde dag nog in huis te hebben of op te halen. Met deze supersnelle VerestVandaag! Service proberen ze je nog sneller en beter van dienst te zijn.

 

De website is zo aangepast dat deze zowel met  mobiel, tablet als desktop computer perfect te bekijken is. Door een toevoeging van verschillende filters gaat het zoeken en sorteren nu nog makkelijker. Ook de clubkleding van Hockey Heeze heeft een eigen plekje op de site gekregen. Zo kun je makkelijk en snel je clubkleding ook online bestellen. En de clubkorting is al verekend!

Direct naar de Hockey Heeze shop: https://www.verestsport.com/ verenigingen/overzicht/70/ hockey-heeze

 

Voor een compleet overzicht van de gehele hockey collectie ga je naar https://www.verestsport.com/ hockey

Sla vooral de Osaka Aktie niet over. Om de opening van de nieuwe webshop te vieren is er nog de hele week 30% Korting op alle van Oska Hockey.

En als klap op de vuur pijl hebben ze ook nog een facebook aktie waar je een paar Osaka schoenen kan winnen. www.facebook.com/verestsport

 


 

 


Nieuws  | 9 Maart