JP Balki Event, zaterdag 11 april, doe mee met je team!


Nieuws afbeelding

Het JP Balki Event wordt na twee drukbezochte edities opnieuw georganiseerd.
Hardloopevenement ter nagedachtenis aan Jean-Paul Balkestein steunt Nederlandse Hartstichting en de Stichting AMC Foundation


Heeze, 15 januari 2014 -  Na twee succesvolle edities wordt voor de derde keer het JP Balki Event georganiseerd. Het hardloopevenement vindt plaats op zaterdag 11 april. De deelnemers kunnen net als vorig jaar de routes van 3, 7, 10 en 14 kilometer lopen. Ook vindt er  weer een kinderloop van 3 kilometer plaats waar kinderen van zes tot en met elf jaar aan deel kunnen nemen. De kinderloop gaat om 14:00 uur van start en om 15:30 uur luidt het startschot van de andere omlopen.

Jean-Paul Balkestein, broer van tophockeyer Marcel Balkestein, is op 13 maart 2012 op 32-jarige leeftijd tijdens het joggen aan een hartstilstand overleden en met dit evenement wordt de herinnering aan hem levend gehouden. Jean-Paul stond midden in het Heezerse leven en was bovendien een fanatieke sportman. Het doel  van dit hardloopevenement is sportiviteit en gezelligheid hand in hand te laten gaan en de opbrengst van het evenement wordt gedoneerd aan twee goede doelen: de Nederlandse Hartstichting en de Stichting AMC Foundation. 

Sportiviteit en gezelligheid hand in hand
Niet alleen de sportprestaties tellen deze dag, maar er is vooral ook ruimte voor gezelligheid en plezier. Arnout Verduin, vriend van Jean-Paul en mede organisator: "Ik denk dat we met het JP Balki Event een uniek hardloopevenement neerzetten. Naast sportiviteit is er ook ruimte voor sociale activiteiten en gezelligheid. Daarmee onderscheiden we ons van andere hardloopevenementen”.

"Het JP Balki Event is meer dan zo maar een run. Ter nagedachtenis aan Jean-Paul, in de geest van Jean-Paul. Daarom doe ik met veel plezier mee”, aldus Thijs Slegers, PSV-watcher Voetbal International.

Vorig jaar werd het evenement door het maximale aantal van 500 deelnemers vertegenwoordigd waaronder artsen van het Academisch Medisch Centrum Amsterdam en prominenten zoals Thijs Slegers, Rob Scheepers en Öscan Akyol. In totaal werd er 8000 euro voor de goede doelen ingezameld.

Voor meer inschrijven en meer informatie: http://www.jpbalki-event.nl/

 

 

 

 


Nieuws  | 18 Januari
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws