Scheidsrechter Plus +


Nieuws afbeelding

Beste Hockey Heeze-er,

Zoals je misschien weet heeft de KNHB een scheidsrechterscursus "Scheidsrechter Plus" (CS+).
In deze cursus worden goede en enthousiaste clubscheidrechters op een praktische manier getraind om nog beter te gaan fluiten en wedstrijden te beheersen.

De KNHB vindt het belangrijk dat er meer goede clubscheidsrechters komen die met minder moeite de "lastigere" wedstrijden op hun club goed kunnen fluiten. Dat komt de kwaliteit van het spel en het plezier van zowel de scheidsrechters als de spelers en de mensen langs de lijn ten goede.

Niels Gijsbers, iedereen wel bekend, gaat namens Hockey Heeze deze cursus begeleiden. De technische commissie zal zorgen voor de verdere organisatie. We doen hierbij een oproep op jou.

Ben jij (vooral) een enthousiaste junior of senior clubscheidsrechter met een beetje fluitervaring. Vind jij het leuk om het beter te leren om uiteindelijk de wat moeilijkere wedstrijden goed te kunnen fluiten. En vind jij het leuk om deel te nemen aan de nieuwe CS+ cursus? Geef je dan op.

De cursus duurt 1 seizoenshelft en bestaat uit een kick-off meeting en 2 workshops, te geven door een door de bond intussen opgeleide en zeer enthousiaste en ervaren "leercoach". De Leercoach begeleidt jullie bovendien bij 4 wedstrijden. De cursus wordt afgesloten met een praktijktoets.

Het lijkt ons erg leuk als je meedoet! Geef je op door een mailtje te sturen naar [email protected]

Meer informatie over deze cursus is online te vinden op: http://www.knhb.nl/arbitrage/opleidingen/cs/cursist/cDU1502_Cursist.aspx


Nieuws  | 25 November