Elke houdt van Heeze! van Hockey.nl


Nieuws afbeelding

Elke de Jager zegt dat er geen twijfel bestaat over haar liefde voor Heeze. Toch heeft de 24-jarige veelscorende spits haar ‘clubje’ voor de tweede keer in haar carrière verruild voor een Hoofdklasser. De spits maakt zich klaar voor een seizoen bij MOP in Vught. In het Eindhovens Dagblad vertelt ze over haar overstap. 

MOP-coach Toon Siepman had De Jager al een tijd op het oog. Na het zien van de vele doelpunten in het topscorerklassement van hockey.nl, kreeg de topscorer de kans om een keer mee te trainen. Na afloop wilde De Jager liever bij haar eigen club blijven, mits de ploeg intact bleef. Aan het einde van het seizoen bleek dat haar team helemaal uit elkaar viel. Dat was een reden voor de Jager om de stap opnieuw te wagen.

Eerder kwam De Jager uit voor OZ, maar dat avontuur ging naar eigen zeggen ‘een beetje mis’. ‘Ik kreeg de ziekte van Pfeiffer en ik was mentaal nog niet zo sterk. Ik krijg nu de kans om nog een keer in de Hoofdklasse te hockeyen. Ik zou toch gek zijn als ik nee zou zeggen? Mijn vader (coach Hans de Jager, red.) zei: ga nou maar meid, dit is je laatste kans.’
 


Nieuws  | 28 Augustus
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws