Show me your teeth! Maak een selfie en win...


Nieuws afbeelding

We weten inmiddels dat het dragen van een goed hockeybitje je tanden behoorlijk goed kan beschermen. Maar wist je ook dat het dragen van een bitje ook leuk kan zijn? Vanaf deze week start namelijk de actie 'Show me your teeth', waarbij je toffe prijzen van adidas kunt winnen. 

Wil je in aanmerking komen voor het adidas-pakket, maak dan een ‘selfie’ van jezelf, eventueel met je beste hockeyvrienden, waarop je een hockeybitje draagt. Stuur de foto voor komende maandag naar [email protected] en maak kans op de weekprijs, een waardebon van 50 euro, of uiteindelijk een adidas-pakket van 500 euro! De actie van ‘Show me your teeth’ actie is mede mogelijk gemaakt door Ecosym Sport en is speciaal ontwikkeld voor de hygiënische reiniging van sportbitjes.

Speluitleg en de te winnen prijzen

Wekelijks zullen de vijf leukste ‘selfies’ met hockeybitjes meedingen naar de weekprijs: een waardebon van 50 euro vrij te besteden bij Hockeydirect.nl. Vervolgens komen vier weken lang iedere week vijf foto's voorbij, waarbij diegene met de meeste stemmen de weekwinnaar wordt. Alle weekwinnaars doen vervolgens mee aan de finaleweek, die op 28 april van start gaat. Op 5 mei wordt de definitieve winnaar bekend, die het adidas-pakket krijgt. Overigens ontvangen alle weekgenomineerden voor hun gehele hockeyteam Ecosym Sport, het reinigingsmiddel voor sportbitjes. Maandag publiceren we de eerste vijf genomineerden. Houd hockey.nl dus in de gaten!


Nieuws  | 26 Maart