Kennismaking met Marc Evers


Nieuws afbeelding

Per 28 juni 2012 ben ik benoemd tot nieuwe voorzitter van onze hockeyclub. Vanaf mijn 12e tot mijn 20ste en daarna weer vanaf 1998 (toen ik weer in Heeze kwam wonen) lid geweest van deze mooie vereniging. Daarom vond ik het hoog tijd worden om mijn steentje bij te dragen.

Voor wie mij niet kent: Mijn naam is Marc Evers, ik ben eigenaar van een meer dan 100 jaar oud familiebedrijf in ons dorp. Ben getrouwd  met Caroline en samen zijn we de trotse ouders van vier kinderen. Roos (studeert in Maastricht en is net gestopt bij Dames 1), Marloes speelt op het middenveld bij Dames 1 en onze zoons Willem en Hubert voetballen in de A1 en B1 bij de RKSV Heeze en zijn niet over te halen tot het mooi hockeyspelletje!

Om goed aan de start te verschijnen ben ik in juli maar begonnen met een bezoek aan de Olympische Spelen in London waar ons oud-lid Marcel Balkestein deelnam.

Zijn vader, oud-voorzitter, heeft me heel wat tips meegegeven!

Ik hoop dat Marcel’s sportcarrière inspirerend is  voor onze jeugdleden!

Je kunt mij altijd aanspreken indien je goede ideeën of initiatieven hebt voor onze mooie club, want samen staan we sterk bij Hockey Heeze!
Met sportieve groet,
Marc Evers


Bestuursmededelingen | 7 September