Jij komt toch ook?! Vanavond Algemene Ledenvergadering 28/6 20.00u


Nieuws afbeelding Beste leden, ouders en vrijwilligers,
 
in de bijlage vinden jullie de, minimaal, aangepaste agenda voor de Algemene Ledenvergadering van Hockey Heeze die morgen wordt gehouden om 20.00 uur in het clubhuis van Hockey Heeze.
 
De toevoeging op de agenda is dat we als bestuur een kandidaat opvolger hebben gevonden voor het opvolgen van Stein Gerris als bestuurslid Technische Commissie. Wij zijn als bestuur zeer verheugd dat Peter de Wit zich kandidaat wil stellen voor de opvolging van Stein Gerris. Peter is vader van enkele hockeyende kinderen, hockeyd zelf in Veteranen A en is al enkele jaren actief als verantwoordelijke van de jongenslijn binnen de Technische Commissie.
 
Als kantekening heeft Peter wel aangegeven dat hij zich eerst voor een periode van 1 jaar wil binden om zo de termijn van Stein Gerris af te maken. Dit omdat Peter een korte bedenktperiode heeft gehad en het bestuur en de hockeyclub vooruit wil helpen met een voltallig bestuur. We hopen als bestuur natuurlijk Peter langer aan ons te binden, maar dit zal in de loop van het volgende seizoen bekend worden.
 
We hopen jullie morgen te zien op de Algemene Ledenvergadering.
 
Met vriendelijke groet,
 
Stijn van Eersel
- Secretaris Hockey Heeze -


Bestuursmededelingen | 28 Juni  | Bijlage