G-hockey; verslag vanuit Oss


Nieuws afbeelding

Op 12 mei was ons G-Hockey team te gast bij de hockeyclub van Oss.

Vandaag spelen we onze twee laatste wedstrijden van het seizoen 2011/2012 

Ook deze keer waren helaas maar met z`n vieren, David,Jolinda, Marloes en Roland.

Eline en ook Saskia moesten afhaken gezien zware en langdurige epileptische aanvallen in de laatste dagen. 

Onze eerste wedstrijd moesten we spelen tegen het team van Eindhoven. Gelukkig konden we een speler van het team Horst lenen, zodat we met 5 tegen 5  konden spelen. Het was een spannende wedstrijd die we ondanks het goede keepwerk van onze keeper. Deze moest met een samengestelde keeperuitrusting  keepen aangezien een groot gedeelte van onze uitrusting was gestolen uit de opslag bij het clubgebouw.. Roland vond het wel een te gekke helm, keepershirt en bodyprotector met dank aan Niels die deze heeft uitgezocht. 

Onze tweede wedstrijd moesten we spelen tegen het team van Oss dat veel speler had opgetrommeld voor deze laatste wedstrijddag. Voor deze wedstrijd konden we twee speler lenen, Eén van het team van Eindhoven en eén van onze tegenstander Oss. Dit was een zeer moeilijke wedstrijd tegen dit zeer sterke team. Ondanks dat we ons kranig verdedigden, verloren we deze wedstrijd met 0 – 7. 

De winnaar van deze Competitie is het team van Oss geworden. Dit werd door het team uitbundig gevierd met champagne.

De overige teams van Boxmeer, Eindhoven, Horst, Udenhout, Were Di, Waalwijk en ons team was er als traktatie een ijsco. 

Ons team hebben we ter herinnering van het seizoen 2011/2012 een mediale gegeven waar ze allen er trots op waren (zie foto`s). 

Voor het komend seizoen ziet het er naar uit dat we geen wedstrijden meer zullen spelen. We hebben te weinig spelers en daarnaast hebben enkele speler aangegeven alleen nog maar te willen trainen. 

Gr Coach Ruud Roovers

f-hockey1-120512.jpg f-hockey3-120512.jpg


Wedstrijdverslagen | 15 Mei