Hoe verliepen de G wedstrijden op 21/4?


Nieuws afbeelding

Op 21 april was het G-Hockey team te gast bij Boxmeer.

Deze keer waren we met z`n vieren, Jolinda, Marloes, Roland en Saskia. Eline moest afhaken omdat ze net voor ze zou vertrekken een zware epileptische aanval kreeg.

Ook deze keer moesten we weer lobbyen om 6 spelers bij elkaar te krijgen. Gelukkig waren spelers van Boxmeer en Horst bereid ons te helpen, dus konden we de eerste wedstrijd met een voltallig team spelen .

Onder een dreigende hemel werden de wedstrijden om 10.30 uur gestart.

De eerste wedstrijd moesten we spelen tegen het team van Boxmeer . De eerste helft gingen we gelijk op met een stand van 4 – 4 bij de rust. Na de rust werd er door Boxmeer nog 4 keer geschoord ondanks goed keepwerk van de keeper die er vele ballen stopte. De uiteindelijke uitslag werd dan ook 8 -4 voor Boxmeer.

Onze tweede wedstrijd moesten we spelen tegen het team van Waalwijk die 5 spelers in het veld hadden. Ook deze keer konden we weer een beroep doen op een speler van ook Boxmeer (Juul). Het werd een moeilijke wedstrijd tegen deze grote knapen van Waalwijk. Voor de rust de rust stonden we al achter met 4 – 0. Na de rust werd er nog 1 doelpunt gemaakt door Waalwijk en verloren we met 5 – 0.

Ondanks dat we beide wedstrijden hebben verloren hebben onze spelers zich goed verdedigd in telkens weer een andere samenstelling van het team. Waarvoor tevens dank aan onze wedstrijdcoach Wil Langenhuijsen voor het coachen.

Gelukkig waren de weergoden ons goed gezind en bleef het droog tijdens de wedstrijden.

Na nog wat gedronken te hebben konden we weer aan de thuisreis beginnen.


Werving

In de afgelopen weken hebben we op diverse wijze van ons laten horen met hulp van de club en ouders via Radio Horizon, Autisme site, Eindhovensdagblad, de regiobladen zoals de Parel, Middenstandbelangen, het Valkenswaardsweekblad en diverse andere regio bladen. Op onze oproep om leden zijn twee reacties gekomen, waarvan we mogelijkerwijs een nieuwe speelster ons in het nieuwe seizoen zal versterken.

Aanmelden en mee oefenen is natuurlijk nog steeds mogelijk .

Gr Coach Ruud Roovers


Wedstrijdverslagen | 22 April