Kom trainen bij de G-hockey!


Nieuws afbeelding

http://autismeweek.nl/activiteit/hockeytraining-g-teamKom je een keertje meetrainen bij de G-hockeyclub van Hockey Heeze? Dit team maakt onderdeel uit van de reguliere hockeyclub. Het G-team is er voor jongeren tussen 8 en 25 jaar die niet in een regulier team mee kunnen. Het G-team wordt getraind voor twee trainers en enkele hulptrainsters. Het is hartstikke leuk. Er is alle aandacht voor je tijdens de trainingen en wedstrijden en je leert goed hockeyen.

Wij trainen op donderdagavond van 19.00 tot 20.00 uur.

Daarnaast spelen we in het speelseizoen van september tot juni competitie tegen andere G-teams in de regio Zuid Oost. In totaal hebben we 7 wedstrijddagen

op zaterdagen in deze periode. Op een wedstrijddag speel je twee wedstrijden.

 Kinderen en jongeren die nu meespelen vinden sporten leuk en ze hebben een beperking bijvoorbeeld autisme, ADHD, een verstandelijke beperking en/of epilepsie. Op donderdag 5 april,  donderdag 12 april en op 19 april ben je welkom om mee te doen aan een training. Je mag drie keer vrijblijvend meetrainen. Alle leden komen uit de omliggende gemeenten: Leende, Heeze, Maarheeze, Asten, Someren, Helmond en Geldrop. Vaak is het mogelijk om een sportoutfit te lenen van de club. De kosten van deelname zijn vergelijkbaar met de kosten voor deelname aan een regulier team.

 De training is elke donderdag avond van 19.00 tot 20.00 uur

Het adres:

 Sportpark Het Lambrek 

Sterkselseweg 53
5591 VE Heeze
040 – 2262746
[email protected]

Postadres

Postbus 112
5590 AC Heeze

Wij waarderen het wanneer je je van te voren aanmeldt bij coach Ruud Roovers

 040 2062525. Je bent van harte welkom!


Nieuws  | 9 Maart