Inschrijven kan tot 20 februari....


Nieuws afbeelding

Eindelijk is het zover: de zaal wordt verruilt voor het kunstgras buiten. Om het buitenseizoen goed te hervatten, is op Laren de Nationale Hockey- en Keepersdag. Zaterdag 25 februari staan onze trainers weer te popelen om er met jou een geweldige dag van te maken. Deze dag komen een aantal grote toppers clinics geven. Er komen namelijk drie A-internationals.

Voor de keepers komt Joyce Sombroek. Zij is het grootste keeperstalent dat er op dit moment in Nederland rondloopt. Dit wordt bevestigd door het feit dat deze pas 22-jarige keepster in het Nederlands elftal de voorkeur kreeg boven Floortje Engels. Dit heeft ze afgedwongen door elke week uit te blinken bij haar club Laren. Zij zal de keepers de fijne kneepjes van het vak bijbrengen.

Winnen begint bij een solide verdediging, daar weet Willemijn Bos alles van. Zij leidt de verdediging van koploper Laren en tegenwoordig ook die van het Nederlands elftal. Zij is één van de grootste verrassingen van de afgelopen jaren. Haar ontwikkeling lijkt geen eind te hebben. Zij kan de deelnemers als geen ander uitleggen hoe je de bal afpakt en hoe je de meest gevaarlijke spitsen moet dekken.

Natuurlijk is er ook aan de aanval gedacht. Aanvallende middenvelder Klaas Vermeulen komt uitleggen hoe je combineert en hoe je de gevaarlijkste aanvallen uitvoert. Dat hij hier alles van weet blijkt uit de koppositie van zijn club Amsterdam. Op 25 februari is hij net terug vanuit Australië waar hij met het Nederlands elftal heen gaat. Toch staat hij op deze zaterdag klaar om er een waanzinnige hockeydag van te maken.

Daarnaast komen ook nog Ton Wisse (oud-damescoach van onder andere Klein Zwitserland en Laren) en Pierre Regnault. Laatstgenoemde zal een looptraining verzorgen zoals hij die in het verleden bij Feyenoord gaf en tegenwoordig bij hockeyclub Laren. Hij zal aantonen dat looptraining wel leuk kan zijn!

Dus  zet het in je agenda: 25 februari, Nationale Hockey- en Keepersdag op Laren om 10h00. Een sportieve dag met de crème de la crème van de Nederlandse Hockeywereld. Het wordt een dag om niet snel te vergeten en de ultieme lancering voor de rest van het hockeyseizoen!http://www.hockeykampen.com/nieuwsbrieven%20online2/nieuwsbrief83.html
 


Nieuws  | 15 Februari