G-hockey; verslag én op zoek naar spelers!!!


Nieuws afbeelding

Zaterdag 26 november 2011 heeft ons G-Hockey team zijn vierde wedstrijddag gespeeld.

 

De derde wedstrijddag op 5 november jl. hebben we helaas af moeten zeggen aan gezien er slechts drie speler te beschikking waren en ook de overige teams over

onvoldoende spelers beschikten.

 

Ons team zit momenteel met het dilemma  dat er zich in korte tijd vier spelers hebben opgezegd en we slecht een nieuwe speler erbij hebben gekregen. Daarnaast zijn er nog twee spelers ziek.

We zijn dus dringend opzoek naar nieuwe spelers voor de uitbreiding van ons G-team. Dus als iemand kandidaten weet laat ze contact opnemen.

 

Deze keer waren we met z`n vieren, David, Eline, Marloes en Roland.

De eerste wedstrijd hebben we een speler van het Team Boxmeer (Juul) en een van het team Udenhout (Hanneke) kunnen lenen.

Onze eerste wedstrijd moesten we spelen tegen het team van Udenhout, gezien de ietwat andere samenstelling had ons team wat meer moeite om in het spel te komen. Het was uiteindelijk een leuke wedstrijd die we helaas verloren met de stand 2 – 5.

Voor onze tweede wedstrijd tegen het team van Eindhoven, konden we slecht een reserve speler lenen van het team van Udenhout (Edith)

Ook deze wedstrijd van 5 tegen 5 werd er goed gespeeld, Edith speelde goed over en David stond zijn mannetje tegen soms wel drie spelers tegelijk

Eline was in het spel een top scoorder, het uiteindelijk resultaat van de wedstrijd was een gewonnen wedstrijd van 6 – 4.

Met dank voor de reserve spelers van Udenhout en Boxmeer voor hun inzet voor.

Na de wedstrijd was er vanuit de club voor alle speler nog een lekkere snoepzak van de Sint.

 

Gr Coach  Ruud Roovers


Wedstrijdverslagen | 28 November