Nieuws, Twitter...wat zijn jouw ideeën voor online communicatie?


Nieuws afbeelding

Hockey Heeze is inmiddels een half jaar actief op Twitter. We hebben 130 volgers, dit aantal bevat ook een groot aantal leden.
 
Op de homepage van de Hockey Heeze website staan altijd de 3 meest actuele tweets. Deze korte berichten worden ingezet voor zaken die het bestuur belangrijk vindt om te melden aan jou als lid, maar dit is informatie die te kort is om een heel nieuwsbericht over te plaatsen.
 
Conclusie: als je op de hoogte wilt zijn van alle informatie dan moet je de homepage van Hockey Heeze regelmatig in de gaten houden of zelf actief volgen op Twitter (@HockeyHeeze). Als het komende winter weer wordt zoals vorig jaar, zullen afgelastingen bijvoorbeeld als eerste verschijnen op de website en op Twitter.
 
Graag willen wij van onze leden weten waar nog meer behoefte aan is qua online communicatie en dan in de breedste zin van het woord. Heb jij bijvoorbeeld de behoefte om meer foto's te kunnen delen? Meer landelijk hockeynieuws te lezen? Wil jij filmpjes van je team kunnen toevoegen? etc. etc.
 
Dit is je kans om via [email protected]  te laten weten wat jij als lid van de club graag zou willen toevoegen, oftewel: wat je op dit moment nog mist.
 
Wij willen de beste ideeën tot uitvoering gaan brengen, of misschien wil jij hier zelf wel bij helpen? Veranderingen beginnen bij jezelf en wij horen graag jouw mening zodat goede ideeën niet verloren gaan!
 


Nieuws  | 31 Oktober