Week van de Scheidsrechter: Scheidrechters bedankt!


Nieuws afbeelding

Hockey Heeze heeft afgelopen weekend haar scheidsrechters in het zonnetje gezet tijdens de Week van de Scheidsrechter waar landelijke aandacht voor is geweest. Hoe? Op zaterdag zijn alle scheidsrechters die moesten fluiten aangenaam verrast met een stuk taart dat hen werd aangeboden namens de hockeyclub. Met 6 verschillende soorten taart was er meer dan genoeg keuze!
 
Vervolgens zijn de scheidsrechters zaterdag ook op de foto gezet, bekijk hier deze foto's. Ook op zondag is er extra aandacht geweest voor de scheidsrechters, helaas waren er toen geen vrijwilligers beschikbaar om foto's te maken.
 
Daarom bij deze meteen een oproep! Mogen we jou bij een volgende actie inschakelen om wat foto's te maken van een evenement, feeste toernooi of andere leuke actie? Mail dan naar [email protected]. Samen bereiken we meer!
 
Ook hangen er posters in het clubhuis met alle namen van de scheidsrechters en invallers tot nu toe voor seizoen 2011/2012. Voor degenen die er afgelopen week niet waren, bekijk hieronder de verschillende posters.
 
 
Aan iedereen dank voor de positieve reacties op deze actie!


Bestuursmededelingen | 11 Oktober
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws