Lotenverkopers Grote Clubactie maken kans op mooie prijzen


Nieuws afbeelding

Zaterdag 10 september is de lotenverkoop van de Grote Clubactie 2011 gestart. Ook dit jaar is er voor de jonge lotenverkopers speciaal een website: www.kidzonely.nl


Wat is Kidzonely.nl?
Kidzonely.nl is een website die speciaal is ingericht voor de verkopers van 6 tot en met 13 jaar. De site is bedoeld om kinderen te stimuleren bij het verkopen van loten. Ze kunnen meedoen aan een verkoopwedstrijd, vinden er allerlei tips en informatie, maar ook andere leuke en interessante onderwerpen die hen interesseert.

Prijzen
Kinderen die meedoen aan de verkoopwedstrijd maken kans op mooie prijzen. Hoe meer loten ze verkopen, hoe mooier de prijzen. De Grote Clubactie heeft duizenden prijzen beschikbaar. Sowieso ontvangt elke deelnemer een prijs zodra hij of zij zich registreert. De Grote Clubactie doet een trekking om lotenverkopers te belonen.

Hoe doe je mee?
Kinderen registreren zich eerst als lotenverkoper op www.kidzonely.nl. Zij ontvangen dan direct een gratis entreekaartje voor Bobbejaanland en Duinrell (* zie onderstaande actievoorwaarden). Als ze klaar zijn met verkopen, vullen zij het aantal verkochte loten in op www.kidzonely.nl. Winnaars krijgen na afloop van de actie bericht per e-mail. Wij vragen de winnaars vervolgens om (een kopie van) de intekenlijsten op te sturen als bewijs van het aantal verkochte loten. Wij sturen vervolgens de prijzen op naar de winnaars.
 
Gegevens
Als Grote Clubactie gaan we zeer vertrouwelijk om met deze gegevens. De informatie die ons wordt toevertrouwd wordt door Kidzonely gebruikt om kinderen toegang te geven tot bepaalde functionaliteiten op de site, prijzen toe te kennen en vragen te beantwoorden. Verder houden wij de kinderen op de hoogte van de ontwikkelingen van Kidzonely via een nieuwsbrief. Zeer uitgebreide informatie hierover kunt u lezen in de disclaimer van Kidzonely.nl.
* Actievoorwaarden kortingen Grote Clubactie 2011:
 - Per bon max. 1 kind gratis, in gezelschap van 1 betalende volwassene. Goedkoopste kaartje is gratis.
- Geldig tegen inlevering van een originele kortingsbon bij de kassa.
 - Niet geldig in combinatie met andere acties/kortingen.
 - Niet inwisselbaar voor contant geld.
- De bon van Bobbejaanland is geldig van 1 september 2011 t/m 30 juni 2012.
 - De bon van Duinrell is geldig van 31 oktober 2011 t/m 30 maart 2012 (tikibad) en van 31 maart 2012 t/m 28 oktober 2012 (attractiepark).
 - De korting geldt voor Kidzonely lotenverkopers tot en met 13 jaar.


Nieuws  | 25 September