Oproep: Dagdienst medewerkers gevraagd


Nieuws afbeelding

Beste geïnteresseerden, Hockey Heeze is een mooie en fijne club en we zijn er trots op dat we rond de 550 leden hebben.
 
Omdat zo'n mooie club ook draaiend gehouden moet worden zijn er veel vrijwilligers aan het werk om dit aan de gang te houden. Denk aan scheidsrechters, coaches, div. commissies en het bestuur. Ook ouders dragen hun steentje hier aan bij door 1x per seizoen achter de bar te staan.
 
Bar-ouders die worden bijgestaan door een zgn. Dagdienstmedewerker. Deze persoon instrueert daar waar nodig bar-ouders, beantwoordt vragen en is een soort visitekaartje van/voor onze/jullie club.
 
Omdat de club van dagdienstmedewerkers op dit moment voornamelijk bestaat uit mensen die ook al in div. commissies zitten en/of in het bestuur, zijn we dringend op zoek naar ouders en/of trainingsleden, die hun club een warm hart toedragen en af en toe ongeveer 3 uurtjes dagdienst wil draaien op zaterdag. 
 
Dit kan i.p.v. de bar-dienst, waarvoor men normaal al wordt ingedeeld als ouder, maar dan wel ietsje vaker (bv 3x per seizoen).
 
Je wordt natuurlijk ge├»nstrueerd zodat je niet zomaar in het diepe wordt gegooid.
 
Wij zouden het enorm op prijs stellen als jullie hierop (positief!) willen reageren, jullie willen toch ook dat onze club ook in dit nieuwe hockey jaar gesmeerd blijft lopen!?!
 
Bijgevoegd is een document, waarin de taken staan voor een dagdienstmedewerker.
 
Denk je nu bij jezelf: dagdienst is niets voor mij, maar om mijn steentje achter de schermen bij te dragen wil ik wel iets anders doen, dan kan dat natuurlijk ook. Ook dan kun je contact opnemen met mij: hoe meer zielen, hoe meer vreugd! 
 
Denk er even over na en reageer dan a.u.b.
 

Met vriendelijke groet,

Ingrid van Maaren

Bestuurslid


Bestuursmededelingen | 15 September  | Bijlage