Swingende feestavond Rabobank, jij kan erbij zijn!


Nieuws afbeelding De finale van de innovatiewedstrijd ‘Het beste idee van Dommelstreek'. Op vrijdag 24 juni van 19.00 tot 23.00 uur is er een swingende feestavond op het Horecaplein in Geldrop. Tijdens deze feestavond worden de winnaars van ‘Het beste idee van Dommelstreek’ bekend gemaakt. En jij kunt er bij zijn!

Je bent van harte welkom om te komen kijken naar de presentaties van de finalisten, te genieten van de lokale artiesten en het spetterende optreden van Piano Co.

Programma
Om 19:00 is de officiële opening van de avond. Daarna presenteren de scholieren, particulieren en ondernemers hun idee per categorie.

Ook zijn er swingende optredens van:
• Timo Weijers, Strabrecht College
• Eric Jaspers, Leende
• Mark Elbers, de Nuenense Elvis
• Piano en Co, Nederlands meest swingende improvisatietalenten

Rond 22.15 uur wordt bekend gemaakt wie ‘Het beste idee van Dommelstreek’ heeft.

Stem!
Jouw mening is belangrijk. De winnaar van ‘Het beste idee van Dommelstreek’ wordt bepaald door het publiek en de vakjury. Beide meningen tellen voor 50% in het eindoordeel. U kunt op 24 juni tussen 19:00 uur en 21:30 uur stemmen via SMS. Voor elke categorie kunt u één SMS-stem uitbrengen per mobiel nummer. Elke finalist krijgt een eigen code. Deze code wordt vermeld op de website www. hetbesteideevandommelstreek.nl en is ook duidelijk zichtbaar op het Horecaplein.

Meer informatie
Ga naar www. hetbesteideevandommelstreek.nl voor meer informatie over de feestavond, de innovatiewedstrijd en de ideeën van de finalisten.


Nieuws  | 15 Juni
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws