Draagt u Hockey Heeze een warm hart toe?


Een aantal vrijwilligers geven het stokje door aan een nieuwe enthousiaste vrijwilliger die Hockey Heeze een warm hart toedraagt. Daarom zijn wij op zoek naar jou als lid of als ouder van een juniorlid! Wil jij je samen met anderen inzetten voor de club, zodat we leden zo goed mogelijk kunnen voorzien van informatie? Bekijk dan de onderstaande functies en reageer.

Barcommissie
Lauren van Leeuwen gaat het stokje overdragen m.b.t. het plannen van de bardiensten in het clubhuis van Hockey Heeze. Heb jij organisatorisch talent en per maand een paar uurtjes tijd om dit in te delen?Webmaster(s)
Help mee om de website actueel te houden, Twitter, foto's en filmpjes maken: alle nieuwe idee├źn zijn welkom! Ben jij handig online, wil je af en toe wat tijd in de website steken
en contacten onderhouden met de verschillende vrijwilligers van de club?Communicatie met de pers
Ben of ken jij iemand die de communicatie met de regio-pers op zich wil gaan nemen? Een wedstrijdverslag voor de Parel of nieuwsbericht voor radio Horizon. Voor iemand met journalistieke ambities is dit een mooie kans om contacten te leggen.ACCIE
Er zijn diverse vacatures en er is behoefte aan vrouwelijke inbreng. De sponsoring moet worden uitgebreid, omdat er nu sponsormogelijkheden blijven liggen bij de Vrienden van Hockey Heeze, activiteiten als loterijen en andere evenementen waar we als club geld mee kunnen verdienen.
Heb jij interesse voor een van bovenstaande functies of ken je iemand die interesse heeft? Bel of mail dan naar Ingrid van Maren via 040 - 2265212 [email protected] Zij zal ervoor zorgen dat de juiste persoon contact met je opneemt!


Bestuursmededelingen | 5 Juni