Hockey Heeze bestuur start met Twitter


Nieuws afbeelding

Het bestuur van Hockey Heeze gaat twittteren! Volg ons online en je bent op de hoogte van alle onze actualiteiten en bezigheden achter de schermen.
 
Wat is Twitter?
Twitter is een internetdienst waarmee gebruikers korte berichtjes van maximaal 140 tekens publiceren, zoals een sms. Het is een sociaalnetwerksite waarop men zichzelf, zoals bij Facebook, een profiel en een avatar kan aanmeten.
 
De activiteit bij het gebruiken van Twitter heet twitteren (ook wel tweeten), dat kwetteren betekent. Het logo van Twitter is daarom een klein vogeltje. Twitteren komt neer op in real time communiceren op een pc,mac,smartphone of andere mobiele apparaten met een internetaansluiting. Mensen kunnen elkaar online volgen.
 
De basisvraag van de dienst was oorspronkelijk "Wat ben je aan het doen?" En is nu "Wat gebeurt er?". Iedere twitteraar kan op elk moment van de dag in maximaal 140 tekens vertellen waar hij/zij mee bezig is, wat hij/zij van plan is of wat hem/haar bezighoudt. Er zijn ook mensen die vooraf aankondigen dat zij bij een evenement aanwezig zijn en met anderen, al dan niet aanwezig bij het evenement, willen twitteren. Dit creƫert een virtuele aanwezigheid.
 
Hockey Heeze gaat mee in deze ontwikkelingen in deze sociale media. Volg ons op www.hockeyheeze.nl of via www.twitter.com/hockeyheeze (@hockeyheeze).
 
Heb je tips of suggesties? Mail naar [email protected].


Bestuursmededelingen | 24 Maart