Aanbod Nationale Hockeykampen 2011


Nieuws afbeelding De hockeykampen t/m 2011 staan online! Meer dan 2800 kinderen hebben afgelopen jaar met veel plezier deelgenomen aan de Nationale Sportkampen. Met extra toplocaties, meer kampen, hogere kwaliteit en vooral heel veel plezier belooft het weer een onvergetelijke seizoen te worden. Het gevarieerde sportprogramma in de ochtend en het veelzijdige middagprogramma met o.a. spectaculaire luchttoestellen, zullen van iedere dag weer een absolute belevenis maken! Met aansprekende thema's en enthousiaste begeleiders met veel trainerservaring, zal jij een fantastische kampweek beleven en vele vrienden maken!

Het hockeyprogramma is geschreven door Marc Lammers en Roelant Oltmans die zelf ook een tophockeykamp onder hun hoede nemen. Op alle kampen worden clinics verzorgd door oud-internationals en topsporters.

Meer dan 2800 kinderen hebben afgelopen jaar met veel plezier deelgenomen aan de Nationale Sportkampen. Met extra toplocaties, meer hockeykampen, hockeytoernooien en clinics, hogere kwaliteit en vooral heel veel plezier belooft het weer een onvergetelijke seizoen te worden.

Kijk op www.hockeykampen.com voor meer informatie.


Nieuws  | 7 Maart
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws