Mededelingen voor de Jongste Jeugd!!!!


Op maandag 15 december is de laatste training voor de jeugd en maandag 19 januari 2009 zal de training weer beginnen. Noteer deze datum in je agenda, want er komt dan geen Digi-SN.

J8D1 zal na de winterstop verder gaan als 11-tal (JD1) en dus zullen zij 2x in de week training krijgen, nl. ook op vrijdag van 16.30-17.30 uur.

Verder zal de trainingstijd voor

M8D1, M8D2 en JD1 op maandag na de winterstop veranderen naar 17.30-18.30 uur.

 

OPROEP

Zou het niet leuk zijn om ook eens over andere teams te lezen hoe het met hen gaat tijdens de wedstrijden? Zouden zij ook zoveel doelpunten maken of doorlaten?? Maken zij ook van die rare dingen mee????

Vanaf nu kun je jouw avonturen tijdens de hockeywedstrijd plaatsen op de site van Hockey Heeze!

We doen een OPROEP aan alle Jongste Jeugdteams en hun coaches om wedstrijdverslagen te maken en op de site te zetten. De coaches weten, als het goed is, hoe de verslagen op de site gezet kunnen worden. Anders kun je dat altijd aan één van ons vragen.

Daarnaast missen we nog een aantal teamfoto’s op de website: maak je teamfoto en laat deze op de site zetten…..dan wordt de site nog leuker om te lezen……

Heb je nog vragen stel die dan aan:

Nicolette van Leeuwen ([email protected]) of

Ingrid van Maaren ([email protected])

 


Wedstrijdverslagen | 20 November
 

Reacties

img

René Menting

22-11-2008 @ 09:35:28 |Ja jongens en meisjes..... alle leden en ouders willen veel meer van julie wedstrijden weten..... dus schrijf, schirjf schrijf en reageer!!

Reageer op het nieuws