Inleveren wedstrijdformulieren


Nieuws afbeelding

Ondertussen heeft iedereen gezien dat het programma voor komend seizoen bekend is en op de standenmotor van de KNHB staat.

 

Voor degenen die nieuw zijn als coach of aanvoerd(st)er leg ik er de nadruk op dat het inleveren van het wedstrijdformulier dient te geschieden op de speeldag zelf:

 

Op zaterdag vóór 18:00 uur en op zondag vóór 19:00 uur, dit i.v.m. het doorgeven van de uitslagen aan Radio Horizon, de Parel en het invullen van de uitslagen op de site van de KNHB. Levert u te laat in dan volgt automatisch een boete van 5 euro. Natuurlijk wordt er altijd rekening gehouden met een eventuele late aanvangstijd of reistijd, maar geef dan de uitslag alvast telefonisch door.

 

Maak bij thuiswedstrijden alleen gebruik van de wedstrijdformulieren die wekelijks in de mappen op volgorde van de aanvangstijd in het clubhuis liggen en kijk svp goed uit dat u het juiste formulier pakt en ik niet wekelijks bekladde wedstrijdformulieren krijg. Een kleine moeite voor jullie en de bond is niet blij met al dat kladwerk!!!!

 

Als er coaches of aanvoerd(st)ers wisselen, geef mij dan svp de juiste naam door. Degene die in mijn gegevens staat is mijn aanspreekpunt en wordt verantwoordelijk gehouden voor het tijdig inleveren van het wedstrijdformulier en ook de eventuele boete zal naar die persoon gestuurd worden.

 

Alvast bedankt voor de medewerking.

 

Ik wens u en uw team een sportief en succesvol seizoen toe.

 

Met vriendelijke groet,

 

Willemien Steegmans

WS Hockey Heeze


Nieuws  | 20 September