trainings-info


Nieuws afbeelding Na vrijdag 27 november 2020stoppen de trainingenIn een normaal hockeyseizoen stoppen de woens-, donder- en vrijdag trainingen na het laatste competitieweekend. Op de maan- en dinsdag trainden we dan nog even door. Bij de start van de lente-competitie (altijd in maart), starten de trainingen op maan- en dinsdag altijd in februari en de trainingen op woens-, donder- en vrijdag in maart. Dat betekent dat de trainingen in een normaal hockeyseizoen ongeveer 2 maanden of meer dan 3 maanden stilliggen. Dit jaar zal dit echter anders zijn, de trainingen liggen maar een maand stil, zowel voor de maan- en dinsdag als de woensdag tm vrijdag training.


Maandag 4 januari 2021 starten de trainingen weer
In het competitie scenario 1 van de KHNB staat gepland om de jeugdcompetities in het weekend van 10 januari 2021 weer te herstarten. De competities voor de senioren zouden dan het weekend erna, 17 januari 2021herstart moeten worden. Uitgaande van de normale trainingen zouden we dan al een aantal weken competitie spelen alvorens de trainingen zouden opstarten. Dit kan natuurlijk niet en daarom is besloten om alle trainingsdagen per 4 januari 2021meteen op te starten, zodat iedereen weer getraind heeft, als de competitie wordt hervat.


Trainingen gaan altijd door tenzij anders vermeld vanuit Hockey Heeze via de diverse kanalen
Uitgangspunt bij trainingen is dat deze altijd doorgaan, ongeacht het weer. Indien een training niet doorgaat, dan wordt dit altijd zo snel mogelijk op de site of via facebook/instagram vermeld zodat iedereen snel op de hoogte is. Het is dus niet nodig appjes te sturen naar trainers of te informeren in groepsapp of de training doorgaat. Mogelijke redenen dat een training niet doorgaat kan zijn, sneeuw, bevroren of onweer.


En wat als?
Dit alles natuurlijk onder voorbehoud van de maatregelen omtrent Corona. Mochten zaken wijzigen dan kan het zijn dat dit van invloed is op het verloop van de competitie en de trainingen. Dit zal dan altijd via de diverse kanalen gemeld worden.


groet Rene Bax
Trainingscoordinator Hockey Heeze


Nieuws  | 22 November